پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۴۷

۸ نخبه آذربایجان غربی به مسابقات ملی مهارت راه یافتند

۸ نخبه آذربایجان غربی به مسابقات ملی مهارت راه یافتند

ارومیه - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی گفت: هشت نخبه مهارتی از این استان امسال به هفدهمین دوره مسابقات ملی مهارت راه یافتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی، محسن مددی در مراسم تجلیل از نخبگان مهارتی استان آذربایجان غربی افزود: علی وحیدآذر در رشته جواهرسازی، میلاد آلی در رشته جوشکاری، یگانه جمشاسب در رشته خیاطی، امین بداق زاده و فرید زینالی در طراحی فضای سبز، دانیال سعیدی در رشته طراحی و توسعه وب، محمد حمیدی در رشته فناوری اتومبیل و آیسان ستوده فر در رشته قنادی به این دوره از مسابقات ملی مهارت که در استان های البرز و تهران برگزار می گردد، راه یافتند.

وی اضافه کرد: امسال در انتخاب نخبگان مهارتی در کشور ۲۶ هزار و ۴۷۰ نفر ثبت نام کرده و پنج هزار نفر به مسابقات استانی راه یافته بودند و ۴۹۳ نفر نیز راهی المپیاد کشوری شدند.

مددی اظهار کرد: ظرفیت بسیار خوبی در خصوص مهارت های مختلف وجود دارد و کارهای خوبی در سال های اخیر در این خصوص انجام شده به طوری که در این سال ها از رتبه ۲۸ کشوری به رتبه سه ارتقا یافته ایم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی ادامه داد: با تلاش های زیاد میزبانی ۲ رشته فرش و صنایع دستی را در مرحله کشوری دریافت کرده ایم که امیدواریم بتوانیم این ظرفیت را در استان ارتقاء دهیم.

مددی گفت: ظرفیت این استان بسیار بالاست که برای بهره برداری بهتر از این ظرفیت، باید بخش خصوصی و دولتی در کنار هم تلاش کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی تصریح کرد: کشف استعدادهای حرفه ای جوانان وایجاد فرصت مناسب برای شکوفایی مهارتها، ترویج و ارتقاء فرهنگ مهارت آموزی، شناسایی کمبودها در آموزشهای فنی وحرفه ای و برنامه ریزی برای رفع آنها، ایجاد فرصتی مناسب جهت تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفه ای بین جوانان و ایجاد انگیزش در جوانان برای کسب مهارت از اهداف برگزاری مسابقات ملی مهارت است.

کد خبر 3801416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha