پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۳۲

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد:

تغییر کاربری آب انبارها و حمام‌های قدیمی نیازمند حکم شرعی است

تغییر کاربری آب انبارها و حمام‌های قدیمی نیازمند حکم شرعی است

یزد ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد با اشاره به اینکه آب انبارها و حمام‌های قدیمی اغلب وقفی هستند، گفت: تغییر کاربری این فضاها نیازمند حکم شرعی است.

«حجت الاسلام حسین زارع زاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه آب انبارها و حمام‌های قدیمی وقفی هستند و وظیفه ما تا حد امکان حفظ کاربری این فضاها است، اظهار داشت: واقعیت این است که این فضاها در زندگی امروز کاربری ندارند و اغلب آنها مخروبه شده اند.

وی افزود: در بسیاری از موارد با تغییر کاربری و تبدیل آب انبارها به زورخانه یا حمام ها به رستوران، می توان از آنها کسب درآمد کرد و آنها را از مخروبه بودن نجات داد اما باید شرع و حکم وقف در مورد آنها اجرا شود زیرا در هر حال از نظر شرعی مسئول هستیم.

زارع زاده بیان کرد: در برخی موارد در کنار آب انبارها یا حمام‌ها مجموعه هایی اضافه شده تا هم کاربری آب انبار یا حمام حفظ شود و هم فضا مورد استفاده قرار گیرد اما در مواردی که امکانپذیر نیست، تغییر کاربری نیازمند حکم شرعی است.

زارع زاده عنوان کرد: آب انبارها حتی اگر با تغییر کاربری درآمدزا شوند، باز هم نمی توان بدون حکم شرعی برای تغییر کاربری آنها اقدام کرد.

کد خبر 3802006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha