سالار قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: انتخابات شورای دانش آموزی مطابق مواد ۱۸ و ۲۰ آیین نامه اجرایی مدارس یکی از وظایف مدیران مدارس بوده و در تمامی مدارس استان برگزار می شود.
وی افزود: در سال تحصیلی جاری انتخابات در روز دوشنبه ۳ آبان ماه همزمان با سراسر کشور در دو هزار واحد آموزشی استان برگزار می شود و همه دانش آموزان پایه سوم ابتدایی و بالاتر حق نامزد شدن و شرکت در انتخابات را دارند، البته تعداد اعضای شورای دانش آموزی مدارس به جمعیت دانش آموزی مدرسه بستگی دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین خاطر نشان کرد: تعداد اعضای شورای دانش آموزی در مدارس ابتدایی تا ۱۰۰ دانش آموز ۵ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل، از ۱۰۰ تا ۱۵۰ دانش آموز ۷ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل و بیش از ۱۵۰ دانش آموز ۹ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل است.
قاسمی تصریح کرد: در مدارس متوسطه دوره اول و دوم تا ۲۵۰ دانش آموز ۵ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل، از ۲۵۰ تا ۳۵۰ دانش آموز ۷ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل، از ۲۵۰ تا ۳۵۰ دانش آموز ۹ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل و از ۵۵۰ بالاتر ۱۱ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل انتخاب می شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تأکید کرد: دانش آموزان در صورت تمایل دو هفته قبل از انتخابات در دفتر مدرسه ثبت نام و خود را کاندیدای عضویت کرده و به مدت پنج روز قبل از انتخابات در خصوص دیدگاه ها، نظرات و برنامه های خود به تبلیغ می پردازند.
آیین نمادین استانی نوزدهمین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی سوم آبان ماه رأس ساعت ۹:۳۰ صبح در دبیرستان همت یاران یک شهر محمدیه (زیباشهر) با حضور مسئولین برگزار می شود.
نظر شما