پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۱۱

پاداش «داعش» برای ازدواج با دختران نابالغ!

پاداش «داعش» برای ازدواج با دختران نابالغ!

نیروهای مسلح عراق در مناطق آزاد شده استان الانبار به اسنادی درباره ازدواج شبه نظامیان عضو گروه تروریستی داعش با دختران نابالغ دست یافته اند که هدف آنها دریافت پاداش بیشتر بوده است.

شبکه خبری تحلیلی حزب‌الله نوشت: نیروهای مسلح عراق در مناطق آزاد شده استان الانبار به اسنادی درباره ازدواج شبه نظامیان عضو گروه تروریستی داعش با دختران نابالغ دست یافته اند که هدف آنها دریافت پاداش بیشتر بوده است.یک منبع نظامی عراقی گفت که در عقد نامه های پیدا شده در شهرستان خلدیه که سال ۲۰۱۵ تنظیم شده است، اطلاعاتی درباره همسران داعشی ها و نوزادان متولد شده حاصل از آنها وجود دارد.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک در این باره نوشت: با توجه به این اسناد، معلوم می شود که داعشی ها برای دریافت پول با دختران نابالغ ازدواج کرده و فرزنددار می شدند، زیرا برای هر ازدواج از این نوع ۴۵ هزار دینار عراقی (۳۷ دلار) و برای تولد هر نوزاد ۱۵ هزار دینار (۱۲ دلار) پاداش از اداره های مالی داعش می گرفتند.

یک منبع در ارتش عراق به اسپوتنیک گفته است: پیش از بروز مشکلات اقتصادی برای داعش، اعضای این گروه تروریستی برای ازدواج با دختران نابالغ و در نتیجه گرفتن پول زیادتر حتی با هم مسابقه می دادند، اما پس از شکست های نظامی داعش پرداخت چنین پاداش هایی قطع شد.

یکی از ساکنان شهر موصل عراق نیز به اسپوتنیک گفته که بیش از شش ماه است، داعش هیچ کدام از وجوه وعده داده شده را نمی دهد و همچنین پرداخت پاداش به تروریست ها را قطع کرده است.

کد خبر 3803271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha