علیرضا خدابنده در گفتگو با خبرنگار مهر اجرای طرح های خوداشتغالی و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای خانواده های نیازمند با اتخاذ سیاست های موثر و کارآمد، را در رأس اهداف و برنامه های کمیته امداد دانست و افزود: به نیازمندان، توانمندسازی و خودکفایی مددجویان در زمینه کار و اشتغالزایی از اولویت های اصلی کمیته امداد است.
وی گفت: ۶۲ نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استان سمنان در شش ماهه نخست امسال در سطوح کاریابی بلند مدت و پایدار، فصلی و تعهدات کارفرمایان، صاحب شغل شدند.
سرپرست اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام (ره) استان سمنان افزود: در شش ماهه نخست سالجاری، از مجموع ۶۲ مددجوی تحت پوشش این نهاد که در قالب طرح کاریابی صاحب شغل شدند، ۴۵ مددجوی آن، زن و ۱۷ نفر را مردان تشکیل دادند.
خدابنده با بیان اینکه اعتبار هزینه شده در سطوح کاریابی از منابع مالی دولتی و امدادی است، گفت: اعتبار هزینه شده اجرای طرح های اشتغال این نهاد در قالب طرح کاریابی شش ماهه نخست امسال، بالغ بر ۱۱ میلیون و ۶۵۰ هزار ریال برآورد شده است.
وی اجرای طرح های خوداشتغالی و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای خانواده های نیازمند با اتخاذ سیاستهای موثر و کارآمد را در رأس اهداف و برنامه های کمیته امداد عنوان کرد.
سرپرست معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد سمنان، ارتباط مستمر با موسسات کاریابی، ارتباط مستقیم با کارفرما، اجرای طرح های خودکفایی اعضای خانوار مددجو، خوداظهاری مددجو، شرکت های خدماتی و طرح های کارآفرینی را از انواع اقدامات و فعالیت های اشتغال در طرح کاریابی برشمرد.
خدابنده با بیان اینکه میزان تقاضا برای فراگیری آموزشهای مهارتی در میان جامعه هدف باید افزایش یابد، افزود: در حال حاضر در سطح استان، چهار هزار و ۳۵ طرح اشتغال تحت نظارت و خدمات کارشناسی کمیته امداد قرار دارد.
نظر شما