پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۸

فرماندار نهاوند خبر داد:

پذیرش ۳۷ دانشجوی پرستاری در دانشکده پیراپزشکی نهاوند

پذیرش ۳۷ دانشجوی پرستاری در دانشکده پیراپزشکی نهاوند

نهاوند-فرماندار نهاوند از پذیرش ۳۷ دانشجوی پرستاری در دانشکده پیراپزشکی نهاوند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم حمیدوند ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید و دیدار با مسئولین دانشکده پیراپزشکی نهاوند اظهار داشت: از سال ۱۳۹۰ مسئولان شهرستان نهاوند در حال پیگیری و رایزنی برای اخذ مجوز اضافه شدن رشته پرستاری و جذب دانشجو در دانشکده پیراپزشکی نهاوند بودند.

وی افزود: علی‌رغم اینکه در چارت سازمانی این دانشکده رشته پرستاری به‌صورت رسمی ثبت‌شده بود اما تا مهرماه سال جاری مجوز پذیرش دانشجو در رشته پرستاری توسط این دانشکده صادر نشده بود.

فرماندار نهاوند بابیان اینکه سرانجام در خردادماه سال جاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور مجوز جذب دانشجوی رشته پرستاری در مقطع کارشناسی پیوسته در این دانشکده موافقت کرد، گفت: در دفترچه کنکور سراسری امسال سهمیه جذب رشته پرستاری دانشکده پیراپزشکی شهرستان نهاوند ۳۰ نفر اعلام‌شده بود اما با پیگیری و رایزنی این تعداد به ۳۷ نفر افزایش یافت و در حال حاضر نیز ۳۷ دانشجوی رشته پرستاری در مقطع کارشناسی در این دانشکده مشغول تحصیل هستند.

وی اظهار داشت: دانشکده پیراپزشکی نهاوند در حال حاضر در سه رشته فوریت‌های پزشکی در مقطع کاردانی، اتاق عمل و پرستاری در مقطع کارشناسی دارای ۲۵۰ دانشجو است.

حمیدوند بابیان اینکه از تعداد ۲۵۰ دانشجوی این دانشکده، ۱۲۰ نفر غیربومی هستند که در خوابگاه‌های دانشکده پیراپزشکی اقامت دارند، گفت: هیچ‌یک از دانشجویان این دانشکده از خوابگاه‌های خصوصی شهرستان استفاده نمی‌کنند.

وی در پایان افزود: در حال حاضر و با توجه به فعالیت دو بیمارستان شهید حیدری و آیت‌الله علیمرادیان و احداث بیمارستان دولتی ۱۸۰ تختخوابی کوثر نهاوند، امکان جذب و آموزش علمی دانشجویان رشته پرستاری در دانشکده پیراپزشکی نهاوند فراهم‌شده تا در آینده مشکل کمبود پرستار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نهاوند برطرف شود.

کد خبر 3803895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha