به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان در سخنانی بر رابطه قوی و عمیق میان جنبش حزب الله و أمل تاکید کرد.
بر اساس این گزارش «نبیل قاووق» نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله در سخنانی اظهار داشت: امروز لبنان در برابر یک فرصت واقعی برای خروج از بحران است و تداوم تفاهمات، موجب تقویت وحدت ملی می شود تا بدین صورت به توافق های جامع ملی دست یابیم که همه را در بر گیرد.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: ائتلاف میان حزب الله و جنبش أمل ثابت و محکم است؛ این ائتلاف قوی تر از آن است که تحولات سیاسی داخلی آن را بلرزاند.
نبیل قاووق در خصوص وضعیت عراق نیز گفت: عراق با کسب پیروزی ها و دستاوردها در مبارزه با داعش، علاوه بر نجات دادن امت اسلامی، به تمامی بشریت نیز خدمت می کند. همچنین دلبستگی سعودی ها و آمریکایی ها به سرنگونی عراق و تغییر معادلات در این کشور ناکام ماند. ارتش عراق و حشدالشعبی جعلی بودن ائتلاف بین المللی موسوم به مبارزه با داعش را فاش کردند.
گفتنی است حزب الله لبنان در موضوع ریاست جمهوری لبنان از میشل عون حمایت می کند اما جنبش أمل از سلیمان فرنجیه حمایت می کند و برخی از رسانه ها و جریان های معاند از این موضوع بهره برداری سیاسی کرده و در صدد سیاه نمایی در خصوص حزب الله و أمل بوده اند.
نظر شما