پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۱۶

مدیرکل انتقال خون اردبیل:

پلاسما اردبیل از وزارت بهداشت آلمان استاندارد ایزو دریافت کرد

پلاسما اردبیل از وزارت بهداشت آلمان استاندارد ایزو دریافت کرد

اردبیل – مدیرکل انتقال خون استان اردبیل گفت: وزارت بهداشت آلمان به دلیل کیفیت پلاسمای تولیدی استان به این تولید، استاندارد ISO ۹۰۰۱ ارائه کرده است.

بابک رضازاده در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: با توجه به کیفیت فرآورده‌های خونی تولیدی در استان وزارت بهداشت آلمان استاندارد ایزو را به استان اردبیل به جهت کیفیت پلاسمای تولیدی ارائه کرد.

وی با اذعان به اینکه استان اردبیل از سال ۸۳ پلاسما ارسال می‌کند، ادامه داد: پلاسمای ارسالی به تهران انتقال یافته و از آنجا به آلمان جهت تولید داروهای بیولوژیک ارسال می‌شود.

مدیرکل انتقال خون استان با اشاره به تمدید چند باره قرارداد ارسال پلاسما تأکید کرد: داروی تولیدی مجدداً برای درمان برخی بیماری‌ها به داخل کشور بازمی‌گردد.

رضازاده با تأکید به اینکه اردبیل حتی بیشتر از تقاضای پیش‌بینی شده پلاسما ارسال می‌کند، ابراز امیدواری کرد زمینه تولید دارو در خود کشور ایجاد شود.

وی با بیان اینکه به اذعان بازرسان آلمانی اردبیل یکی از استان‌های موفق در تولید پلاسما است، تأکید کرد: سهم اردبیل در تولید دارو برای بیماران خاص غیر قابل انکار است.

مدیرکل انتقال خون استان تأکید کرد: استانداردهای تولید فرآورده‌های خونی بسیار سخت و تخصصی است و اینکه استان اردبیل توانسته به استانداردهای جهانی دست یابد قابل توجه است.

کد خبر 3805660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha