پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

رئیس ائتلاف معارضان سوری با پادشاه سعودی دیدار کرد

رئیس ائتلاف معارضان سوری با پادشاه سعودی دیدار کرد

«ریاض حجاب» رئیس ائتلاف معارضان سوری موسوم به «کمیته عالی مذاکرات» روز سه شنبه در ریاض با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، «ریاض حجاب» هماهنگ کننده هیات موسوم به هیات عالی مذاکرات معارضان سوری برخاسته از کنفرانس ریاض روز سه شنبه با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی در ریاض دیدار کرد.

طبق اعلام خبرگزاری عربستان، «سلمان بن عبدالعزیز» که کشورش در حمایت از تروریست ها در سوریه نقش مهمی دارد در این دیدار مدعی شد که عربستان از مردم سوریه برای تحقق مطالبات و کاهش درد و رنج های انسانی و برون رفت از بحران کنونی خود و حل سیاسی بحران سوریه بر اساس بیانیه نشست «ژنو۱» حمایت می کند. 

این در حالی است که اظهارات ملک سلمان با عملکرد کشورش در سوریه متناقض است و عربستان از گروه های تروریستی در سوریه حمایت مالی و تسلیحاتی به عمل می آورد.

بنا بر اعلام خبرگزاری عربستان، در این دیدار که برخی دیگر از اعضای معارضان سوری نیز حضور داشتند تازه ترین تحولات اوضاع سوریه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 3806255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha