به گزارش خبرنگار مهر، حسینقلی قوانلو ظهر چهارشنبه در کارگروه رفع موانع تولید استان گلستان، اظهار کرد: از هفت پروژه اقتصاد مقاومتی سازمان صنعت، معدن و تجارت سه پروژه دارای برش استانی است.
وی افزود: یکی از مهمترین این پروژهها فعالسازی هفت هزار و ۵۰۰ واحد متوقف و دو هزار و ۵۰۰ پروژه با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در کشور است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان گلستان ادامه داد: توسعه صادرات غیرنفتی، پیگیری منطقه آزاد تجاری - صنعتی، پرتودهی گاما، بندر خشک و فولاد دو میلیون تنی و کارخانه داروسازی از مهمترین پروژههای اقتصاد مقاومتی استان است.
وی تصریح کرد: در راستای برنامههای اقتصاد مقاومتی تاکنون پرداخت تسهیلات به ۸۴۵ بنگاه اقتصادی برای رونق تولید مصوب و به بانکها معرفیشده است.
قوانلو اعتبار این تسهیلات را ۹۳۲ میلیارد تومان عنوان و خاطرنشان کرد: استان گلستان رتبه چهارم در پرداخت تسهیلات در این زمینه را دارا است و تاکنون ۱۹۰ بنگاه اقتصادی ۲۵۲ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردهاند.
به گفته رئیس صنعت، معدن و تجارت گلستان، تاکنون ۹۱ بنگاههای اقتصادی معرفیشده به بانکهای استان برای دریافت تسهیلات با مراجعه نکردهاند و یا انصراف دادهاند.
قوانلو همچنین از فعال شدن کمیته نظارت و پایش در استان خبر داد و گفت: تاکنون ۳۴ بنگاه اقتصادی که پروانه بهره برداری از صنعت،معدن و تجارت دریافت کرده و تسهیلات دریافت کرده اند مورد بازدید قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه بیشترین تسهیلات به بنگاه های اقتصادی استان توسط بانک ملی پرداخت شده است، افزود: در حالی که بانک ملت در سطح ملی رتبه سوم پرداخت تسهیلات برای رونق تولید را به خود اختصاص داده، بانک ملت استان با داشتن ۱۸ درصد از منابع استان، رتبه قابل قبولی در پرداخت تسهیلات به واحدهای اقتصادی گلستان در رونق تولید ندارد.
نظر شما