پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۰۹

مدیر عامل توزیع برق اردبیل:

شکستن درختان معابر علت ۱۹۱ مورد قطعی برق در اردبیل است

شکستن درختان معابر علت ۱۹۱ مورد قطعی برق در اردبیل است

اردبیل- مدیر عامل توزیع برق استان اردبیل دلیل اصلی قطعی مکرر برق در اغلب مناطق بویژه در مرکز استان طی دو روز گذشته را شکستن و سقوط شاخه درختان به دلیل بارش سنگین برف عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا علیزاده بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان اردبیل تصریح کرد: به دلیل اینکه عمده شبکه ها در کنار پیاده رو و در مجاورت درختان است، با بارش سنگین برق و شکستگی شاخه های درختان شاهد قطعی سیم ها و اتصال آن بودیم.

وی افزود: طی دو روز بارش برف سنگین ۱۹۱ مورد رفع قطعی برق گزارش شده و ۱۰۹ مورد تماس شهروندان برای قطعی نیز به ثبت رسیده است.

مدیر عامل توزیع برق استان با تاکید به اینکه ۲۲۰ نفر اکیپ شرکت برق در آماده باش هستند، ادامه داد:  ۴۶ اکیپ رفع خاموشی در سطح استان فعال است اما به دلیل تعدد قابل توجه شکستگی درختان تنها نیروهای برق قادر به ترمیم شبکه برق رسانی نیستند.

علیزاده به کمبود بالابر و اره برقی برای رفع خاموشی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر هشت بالابر به کار گرفته شده اما پاسخگو نیست و به دلیل کمبود اره برقی، اره دستی خریداری شده و در اختیار نیروها قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه همه ساله اداره برق با شهرداری اردبیل نسبت به شاخه زنی اقدام می کرد، متذکر شد: امسال فرصت این کار داده نشد و متاسفانه همچنان شکستگی درختان تهدید قطعی برق است.

مدیر عامل توزیع برق استان با اشاره به اینکه رفع خاموشی در ۲۴ ساعت گذشته در بسیاری از مناطق اجرا شده است، تاکید کرد: میزان قطعی برق از پنج درصد سطح شهر اردبیل به  کمتر از یک درصد کاهش یافته است.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری سایر دستگاه ها موارد باقی مانده نیز به سرعت رفع شده و برق خانوارها  تا سه ساعت آینده تامین شود.

کد خبر 3807131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha