پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۰

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز:

روحانیون با شیوه‌های مناسب تبلیغی قیام عاشورا را معرفی کنند

روحانیون با شیوه‌های مناسب تبلیغی قیام عاشورا را معرفی کنند

کرج - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز بر معرفی قیام عاشورا به جوانان تاکید کرد و گفت: روحانیون با استفاده از شیوه های مناسب تبلیغی برای تحقق این مهم تلاش کنند.

حجت‌الاسلام سید عباس مسعودی در گفتگو با خبرنگار مهر، معرفی یاران اباعبدالله الحسین (ع) به نسل جوان را ضروری برشمرد و اظهار کرد: این اقدام به‌منظور افزایش آگاهی و شناخت بیشتر اقشار جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان نسبت به واقعه عاشورا است.

مسعودی با تاکید بر اینکه قیام عاشورا الگوی بسیاری از مردم در گوشه گوشه دنیا است، گفت: باید اثرات این قیام به مردم شناسانده شود.

وی به پخش صحنه‌های از واقعه کربلا در سریال تلویزیونی مختارنامه اشاره کرد و گفت: پخش صحنه های نبرد با نااهلان کوفی یا مادر مسیحی که سر فرزندش را با افتخار جلوی یزیدیان می‌اندازد، باعث ترویج غیرت دینی در اقشار مختلف جامعه می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز یکی از راه های نجات جوانان از معضلات اجتماعی را شناخت دقیق از دین مبین اسلام، قرآن و همچنین واقعه کربلا دانست و بر ارائه برنامه های فرهنگی از سوی دستگاه های فرهنگی در این زمینه تاکید کرد.

مسعودی با اشاره به نقش تاثیرگذار روحانیت در جامعه، گفت: روحانیت معزز با بهره‌گیری از شیوه‌های مناسب تبلیغی قیام عاشورا و الگوهای اخلاقی را به اقشار مختلف جامعه بشناسانند.

کد خبر 3807968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha