پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

آزادسازی بیش از ۹۰ روستا در جریان عملیات آزادسازی موصل

آزادسازی بیش از ۹۰ روستا در جریان عملیات آزادسازی موصل

ارتش عراق از زمان آغاز عملیات آزاد سازی موصل تاکنون با همکاری نیروهای پیشمرگه کرد توانسته است بیش از ۹۰ منطقه و روستا را آزاد کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری روسیا الیوم، وزارت دفاع عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور خسارت های سنگینی به عناصر گروه تروریستی داعش و خودروهای نظامی آنها وارد کردند و ضمن به هلاکت رساندن ۷۷۲ نفر از افراد مسلح این گروه، ۲۳ نفر دیگر را در حال فرار بازداشت کرده اند.

در ادامه این بیانیه آمده است که در جریان این عملیات ها، ۱۲۷ خودروی بمبگذاری شده، چندین انبار تسلیحاتی و ۴ منزل که عناصر داعش قبل از عقب نشینی آنها را بمبگذاری کرده بودند، تخریب شدند.

نیروهای ارتش عراق همچنین ۳ تونل را که عناصر داعش از آنها برای مخفی ماندن از دید نیروهای دیده بانی عراقی استفاده می کردند و ۴۰ مرکز دیگر این گروه تروریستی را منهدم کردند.

ارتش عراق همچنین ۱.۵ تن نیترات آمونیوم را که داعش قصد استفاده از آنها برای ساخت بمب  را داشت به همراه ۶۱ فروند موشک کاتیوشا و ۳۱ سکوی پرتاب موشک کشف کرده است.

عملیات نظامی ارتش و بسیج مردمی عراق برای آزاد سازی شهر موصل از بامداد روز دوشنبه ۱۷ اکتبر آغاز شده است که در نوع خود بزرگترین عملیات نظامی در این منطقه از زمان اشغال شمال و غرب عراق توسط گروه تروریستی داعش در سال ۲۰۱۴ به شمار می رود.

کد خبر 3808012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha