پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۳۱

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

۱۰۰ هزار دانشجوی کشور نیاز به فضای خوابگاهی دارند

۱۰۰ هزار دانشجوی کشور نیاز به فضای خوابگاهی دارند

بجنورد- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ۱۰۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه های کشور نیاز به فضای خوابگاهی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرهادی صبح جمعه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد ۷۵ هزار دانشجوی مجرد و ۲۵ هزار دانشجوی متأهل نیاز به خوابگاه دارند.

فرهادی افزود: این تعداد برای کل دانشجویان دانشگاه‌های کشور اعم از دولتی، آزاد و غیره است که برای رسیدن به نرم کشوری احتیاج داریم.

وی بابیان اینکه از پنج میلیون دانشجو در کشور ۱۰۰ هزار نفر نیاز به خوابگاه دارند، تصریح کرد: در برنامه پنجم توسعه ساخت خوابگاه دولتی متوقف‌شده است اما اگر بخش خصوصی و خیرین اقدام به ساخت خوابگاه کنند، وزارتخانه ۵۰ درصد هزینه را پرداخت خواهد کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره ادغام دانشگاه‌های پیام نور و غیرانتفاعی کشور بیان داشت: با توجه به کاهش دانشجو و متقاضی، سیاست وزارتخانه آموزش‌های مهارتی در اولویت است و سعی داریم این بخش تقویت و در قالب آمایش آموزش عالی بازنگری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرانه فضای مطلوب خوابگاهی در کشور ۳۰ مترمربع و میانگین کشوری ۲۵ مترمربع است که خراسان شمالی با ۱۵ مترمربع، پایین‌ترین وضعیت را در کشور دارد، البته با افتتاح خوابگاه دختران بنیاد فرهنگی مصلی نژاد در دانشگاه بجنورد سرانه فضای خوابگاهی دانشگاه‌های استان به ۲۵.۶ مترمربع ارتقا پیدا کرد.

کد خبر 3808093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha