پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۴۳

سرمربی خونه به خونه:

ماشین سازی تبریز نیاز به حمایت دارد

ماشین سازی تبریز نیاز به حمایت دارد

تبریز- سرمربی خونه به خونه گفت: ماشین سازی تبریز نیاز به حمایت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مرزبان در نشست خبری بعداز بازی تیم های ماشین سازی و خونه به خونه گفت: بازی سختی بود و کیفیت بازی تحت تاثیر مسائل جوی بود، داوری نیز مشکلاتی داشت.

وی سپس با بیان اینکه تیم ماشین سازی یکی از تیم های قدیمی کشور است، گفت: باید از این تیم و کادر فنی خوب ان حمایت شود.

مرزبان با اشاره به اینکه باید به مربیان تیم ها زمان داده شود، افزود: برخی کارهای غیرحرفه ای به فوتبال کشورمان ضربه می زند.

وی ادامه داد: وقتی به سرمربی اعتماد می شود و او می تواند تیم را به لیگ برتر بیاورد پس باید اجازه دهند کار کند و خود را ثابت کند.

سرمربی خونه به خونه در خصوص بازی امروز نیز گفت: بازی درگیرانه بود و هوا و بادی که می وزید کار را سخت کرد، خوشحال هستم که بازی بدون درگیری به پایان رسید.

وی به قضاوت تیم داوری نیز اعتراض کرد و گفت: به نظرم داور نمره خوبی امروز نگرفت و باید دپارتمان داوری بیشتر در انتخاب داوران دقت کند.

کد خبر 3811502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha