پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

صدور حکم نبیل رجب به ۲۵ آذر موکول شد

صدور حکم نبیل رجب به ۲۵ آذر موکول شد

دادگاه آل خلیفه صدور حکم درباره نبیل رجب فعال حقوق بشری این کشور را به ۱۵ دسامبر مصادف با ۲۵ آذر موکول کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مراة البحرین، دادگاه آل خلیفه، قرائت حکم نبیل رجب فعال برجسته حقوق بشری بحرین را به آینده موکول کرد.

بر اساس این گزارش، قرار بود قرائت حکم نبیل رجب در تاریخ ۳۱ اکتبر(۱۰ آبان) انجام شود اما صدور این حکم به ۱۵ دسامبر مصادف با ۲۵ آذر موکول شد تا تیم دفاع نسخه ای از گزارش های پزشکی موجود درباره دعوی ارائه کند.

رژیم بحرین اقدامات سرکوبگرانه خود را ضد فعالان حقوق بشری تشدید کرده است. این رژیم نبیل رجب رئیس مرکز حقوق بشر را بازداشت کرده است. زینب الخواجه از فعالان زن حقوق بشر را ۱۱ بار زندانی و وی را تبعید کرده است. مریم الخواجه نیز وضعیت مشابهی دارد. عبدالهادی الخواجه در زندان آل خلیفه و در معرض شکنجه و محاکمه ناعادلانه قرار گرفته است.

رژیم با زندانیان در زندان جو رفتار وحشیانه ای دارد. عبدالجلیل السنکیس، حسین جواد، احمد الوداعی در معرض شکنجه و بد رفتاری واقع شده اند. میثم السلمان ممنوع السفر و بازداشت شد و اتهامش مشارکت در تحصن الدراز در سال جاری میلادی است.

در این میان رژیم از حربه ممنوع السفر بارها استفاده کرده است؛ نضال السلمان عضو مرکز حقوق بشر بحرین، غاده الجمشیر، ایناس عون، حسین راضی از جمله افرادی هستند که اجازه سفر ندارند.

این در حالی است که ممنوع السفر کردن نقض آشکار آزادی محسوب می شود.

کد خبر 3811713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha