پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۰۸

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد خبر داد؛

ساخت دو تصفیه خانه بزرگ در مشهد از محل اعتبارات دولتی

ساخت دو تصفیه خانه بزرگ در مشهد از محل اعتبارات دولتی

مشهد ـ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد از ساخت دو تصفیه خانه بزرگ در مشهد از محل اعتبارات دولتی در یک سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر،  علیرضا طباطبایی ظهر سه شنبه در یکصد و چهل و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: در یک سال گذشته دو تصفیه خانه بزرگ از محل اعتبارات دولتی در مشهد ساخته شده است.

وی افزود: همچنین در این مدت به میزان ۳۳ کیلومتر توسعه شبکه آب، ۳۰ هزار متر مکعب ساخت مخزن، ۲۵ کیلومتر شبکه توسعه فاضلاب نیز توسط شرکت آب و فاضلاب مشهد انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد ادامه داد: شورای شهر مشهد در سال ۹۳ طی مصوبه‌ای به این شرکت اجازه داد تا سال ۹۸ از تمامی متقاضیان انشعاب جدید آب در زمان فروش مبالغی را به عنوان «سهم تبصره سه قانون ایجاد تسهیلات» برای توسعه طرح‌های فاضلاب و بازسازی شبکه آب شهری دریافت کند.

وی تصریح کرد: طبق مصوبه اولیه در سال ۹۳ شرکت آب و فاضلاب مشهد مجاز بود برای واگذاری انشعابات آب در  «حوزه های یک، دو و سه درآمدی» مبلغ ۴۲۵ هزار تومان، برای واگذاری انشعاب فاضلاب مبلغ ۳۰۰ هزار تومان، در «حوزه‌های چهار و پنج درآمدی» برای انشعاب آب مبلغ ۳۰۰ هزار تومان و برای انشعاب فاضلاب مبلغ ۲۱۰ هزار تومان به عنوان سهم تبصره سه قانون ایجاد تسهیلات به منظور توسعه طرح‌های آب و فاضلاب دریافت کند.

طباطبایی عنوان کرد: طبق این مصوبه شرکت آب و فاضلاب مشهد مجاز به افزایش ۳۵ درصدی رقم‌های مذکور تا سال ۹۸ بود که با اصلاحاتی که در این جلسه انجام شد این میزان به ۲۰ درصد کاهش یافت.

کد خبر 3812242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha