پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۰۹

استاندار خراسان جنوبی:

مدیران حق ممنوع المصاحبه کردن مسئولان شهرستانی را ندارند

مدیران حق ممنوع المصاحبه کردن مسئولان شهرستانی را ندارند

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی گفت: هیچ مدیری حق ندارد مسئولان شهرستانی را ممنوع المصاحبه کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر پرویزی در نشست هم اندیشی با مدیران رسانه خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها باید مسیری را انتخاب کنند که روی پای خود به ایستند، اظهارکرد: به هر میزان وابستگی در رسانه وجود داشته باشد از استقلال آن کم خواهد شد.

 وی با بیان اینکه در کشور احزاب قوی نداریم و بار وظیفه احزاب نیز بر دوش رسانه است، بیان کرد: بدون مشارکت رسانه و مردم به هیچ عنوان ریشه فساد برچیده نخواهد شد.

 وی با بیان اینکه هر نظامی نتواند جلوی فساد و ظلم را بگیرد پایه‌های حکومتش فرو خواهد ریخت، عنوان کرد: رسانه‌ها و مسئولان دنبال پرونده سازی نباشند چون در این روند چیزی عائد مردم نخواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه رسانه باید رسالت خود را به درستی و به موقع انجام دهد، افزود: ایراداتی که در عرصه کاری مسئولان و در بدنه کاری ادارات مشاهد می‌کنید به موقع و نحو صحیح اطلاع رسانی شود.

مدیران جرات و شهامت پاسخ گویی درست را داشته باشند

پرویزی بر تعامل مدیران با رسانه‌های استان تاکید کرد و بیان داشت: مدیرانی که جرات روبرو شدن با رسانه‌ها را ندارند باید فکری به حال خودشان کنند.

 وی با اشاره به اینکه مدیران باید جرات و شهامت پاسخ گویی درست را داشته باشند، ادامه داد: مسئولان باید همواره مورد سؤال دستگاه‌های نظارتی، افکار عمومی و احزاب هستند.

استاندار خراسان جنوبی بر فعال شدن حوزه روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان هم تاکید کرد و افزود: باید با مردم و رسانه ها صادق باشیم چرا که دروغ ظلم به نظام اسلامی است.

وی با اذعان به اینکه تکرار برخی کمبودها و مشکلات که در حوزه اقتصادی وجود دارد موجب یاس و ناامید در جامعه می‌شود، بیان کرد: رسانه‌ها امید و نشاط را به جامعه تزریق کنند و آنجایی که مشکلی وجود دارد اعلام شود تا باتدبیر و مشارکت برای حل آن اقدام شود.

اقدامات تا زمانی که منتج به نتیجه نشود را رسانه ای نخواهم کرد

پرویزی به برگزاری جلسات مختلف با وزرا، رئیس جمهور و معاونان دولت در راستای پیگیر مشکلات استان اشاره کرد و افزود: بنا نداریم اقداماتی که منتج به نتیجه نشده را اعلام کنیم.

وی با اشاره به اینکه با شعار دادن و صرفاً حرف زدن راه به جایی نخواهیم برد، بیان کرد: جلساتی که نتیجه کاربردی نداشته باشد را برگزار نمی‌کنیم.

 وی با بیان اینکه در راستای حل مشکلات باید برنامه‌های کاربردی و عملیاتی ارائه شود، گفت: به اندازه وسعمان برای حل مشکلات و کمبودهای استان شروع کرده‌ایم و امیدواریم نوید بخش اقدامات بزرگ در راستای توسعه استان نیز باشیم.

 وی با بیان اینکه در راستای توسعه استان از برنامه‌های کاربردی تمامی گروه‌ها و جناح‌های سیاسی استقبال می‌کنیم، گفت: اگر قرار باشد خودمان باهم اختلاف داشته باشیم مطمینا این بحث‌ها برای استان توسعه نخواهد شد.

 وی با بیان اینکه باید ظرفیت و توانمندی‌های استان از طریق  رسانه‌ها منعکس شود، ادامه داد: ظرفیت غنی معادن را در استان داریم که باید در راستای جذب سرمایه گذار در این بخش تلاش شود.

استاندار خراسان جنوبی مباحث امنیتی، مرز و مذاهب و اقوام را خط قرمز استان دانست و افزود: مسائلی که زمینه سرمایه گذاری را در استان کمرنگ می‌کند عنوان نشود.

وی با بیان اینکه پشتیبانی مالی از رسانه‌ها را در حد وسع اعتبارات استان خواهیم داشت، گفت: کمک خواهیم کرد که رسانه‌هایی که دچار مشکلات اقتصادی شده سرپا شود.

وی با بیان اینکه مدیران اجازه تهدید و یا محدودکردن خبرنگاران را ندارند، گفت: تا کنون در زمینه اقتصاد مقاومتی اقدامات بسیار مناسبی صورت گرفته که رسانه ها می توانند به طرق مقتضی نسبت به انعکاس آنها اقدام کنند.

سلامت مالی ملاک در انتصابات مدیران

پرویزی با تاکید بر اینکه هیچ مدیری حق ندارد مسئولان شهرستانی را ممنوع المصاحبه کند، بیان کرد: اما خروجی اطلاعات باید از کانال مربوطه یعنی روابط عمومی‌ها باشد.

 وی بر فعال کردن پورتال‌های ادارات استان نیز تاکید کرد و افزود: بازدید از رسانه‌ها را دنبال می‌کنیم و سالی چهار بار به طور فصلی با رسانه‌ها دیدار خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در زمینه فساد در هر سطح و اندازه‌ای با هیچ مدیری تعارف نداریم و برخورد خواهیم کرد، بیان کرد: در انتصابات نیز اولویت اول استفاده از نیروهای بومی منطقه است اما اگر قرار باشد انتصابی منشاء اختلاف باشد انجام نخواهد شد.

 وی با بیان اینکه در انتصاب مدیران اولویت‌های من پاک دستی، سلامت مالی و اخلاقی است،افزود: انتخاب مدیر همراه با دولت حق قانونی استاندار است.

کد خبر 3813861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha