پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۰:۰۶

رئیس شورای شهر تهران:

خودروهایی در تهران تردد می‌کنند که حتی استاندارد یورو۲ ندارند

خودروهایی در تهران تردد می‌کنند که حتی استاندارد یورو۲ ندارند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به فصل سرما و وارونگی هوا گفت: متاسفانه خودرو هایی در تهران تردد می کنند که حتی استاندارد یورو۲ ندارند.

مهدی چمران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وارونگی هوا با آغاز فصل سرما گفت: شورا بر همه کارهای شهرداری بر اساس قانون اساسی باید نظارت داشته باشد. ماده ۱۰۰ قانون اساسی این نظارت را عنوان می کند. قطعا یکی از این مسائل بحث آلودگی و وظیفه شهرداری در کاهش آن است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: خودرو هایی داریم که حتی استاندارد یورو۲ ندارند و کاربراتوری هستند. این خودرو ها  باید از رده خارج شده و با خودروهای جدید جایگزین شوند؛ خودروهایی با استاندارد یورو۴ و ۵ که استانداردهای لازم را داشته باشند.

وی افزود: با دعوت به تعویض و جایگزینی خودرو ها، خیلی‌ها عوض شدند و انشاءالله بعد از این هم این اتفاق صورت بگیرد.

چمران با بیان این مطلب که تاکید ما بر روی موتورسیکلت است اضافه کرد: بر اساس آمار هر موتورسیکلت گاه تا ۶ اتومبیل آلودگی تولید می کند.

وی گفت: اصرار داریم که وزارت صنعت موتورسیکلت های برقی را بیاورد که هم آلودگی صوتی را کاهش دهد و هم آلودگی هوا را؛ بویژه اکنون که هوا سرد می شود.

رئیس شورای عالی استان ها با اشاره به برخی اقدامات شورای شهر در زمینه کنترل آلودگی گفت: ما در شورای عالی ترافیک طرح کردیم که خودروهای آلاینده نتوانند وارد محدوده زوج و فرد شوند و کار شورا همین است و چه چیز مهمتر از سلامت هوای شهر.

کد خبر 3813890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha