۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۲:۱۵

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان خبر داد؛

برداشت‌های بی‌رویه کارخانه‌های شن و ماسه از رودخانه‌های لرستان

برداشت‌های بی‌رویه کارخانه‌های شن و ماسه از رودخانه‌های لرستان

خرم آباد - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از برداشت های بی رویه و آلودگی های زیست محیطی کارخانه های شن و ماسه این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صفی‌خانی شامگاه چهارشنبه در جلسه حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری لرستان در رابطه با واحدهای مشکل‌دار شن و ماسه استان اظهار داشت: در حال حاضر سه پهنه مناطق «تیره» دورود، «پل بابا حسین» خرم‌آباد، «خرگوش ناب» الشتر با هماهنگی منابع طبیعی، امور آب، محیط زیست و دستگاه‌های مربوطه  استان شناسایی شده‌اند.

وی بیان داشت: طی جلسه ای در کارگروه ستاد تسهیل از دستگاه های مربوطه در راستای تسریع صدور مجوزهای معادن شن و ماسه سه پهنه یاد شده دعوت به عمل آمد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در ادامه سخنان خود افزود: تلاش می‌شود که با یک زیرساخت مشترک بتوان واحدهای شن و ماسه به مکانی دیگر انتقال داده شوند.

صفی خانی با اشاره به اینکه تعدادی از این واحدهای شن و ماسه از ابتدا فاقد مجوز بوده اند، گفت: این واحدها طی این سال‌ها برداشت غیرمجاز داشته‌اند.

وی اضافه کرد: با برداشت‌های بی رویه شن و ماسه توسط کارگاه‌ها، در مناطق «خرگوش ناب»، «تیره» و «پل باباحسین» حالت بحرانی به وجود آمده و بستر رودخانه‌ها نابود شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان وضعیت محل برداشت شن و ماسه را نامناسب دانست و عنوان کرد: بهترین سیاست برای برطرف کردن این وضعیت نامناسب به وجود آمده این بوده که کارگاه‌ها به مکان‌هایی انتقال یابند که عوارضی نداشته و قانون مند باشند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به اینکه کارگاه‌های تولیدی شن و ماسه باید مجوزهای قانونی لازم را دریافت کرده و قانونمند باشند، افزود:  کارگاه های شن و ماسه باید حقوق دولتی را پرداخت کنند.

صفی‌خانی در ادامه سخنان خود به دپو کردن شن و ماسه در کارگاه ها اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه بر اساس برسی‌های انجام شده کارگاه ها عمده حجم شن و ماسه را بدون مجوز برداشت کرده و برای تولید در کارخانه های خود دپو کرده‌اند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دپو شن و ماسه توسط کارگاه ها باید به شکل قانونی حل شود، عنوان کرد: ادامه فعالیت هیچ‌یک از واحدهای تولیدی شن و ماسه در سه محدوده «تیره» دورود، «پل بابا حسین» خرم‌آباد، «خرگوش ناب» الشتر از نظر مسائل زیست محیطی و امور آب امکان‌پذیر نیست.

صفی خانی با اشاره به اینکه کارگاه های شن و ماسه تنها لازم نیست در سایت معرفی شده فعالیت کنند، گفت: افراد می توانند هر پهنه آزادی را ثبت کنند و طبق بررسی به آنها مجوز داده خواهد شد.

کد خبر 3814022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha