به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مجید شرفی صبح امروز پنج شنبه در حاشیه بازدید از مواکب هئیت های مذهبی سه راه دورق در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اربعین حسینی یک رویداد بی نظیر برای همدلی و انجام کار خالصانه در راستای خدمت به زائران سیدالشهدا(ع) است.
وی با بیان این مطلب که مردم نقش محوری در برپایی موکب ها در ایام اربعین حسینی دارند، خاطرنشان کرد: تمام مواکب اربعین حسینی در شادگان از سوی مردم برپا میشود.
امام جمعه شادگان بر لزوم هماهنگی و همکاری مردمی بین مواکب شادگان در ایام اربعین تأکید کرد و افزود: مردم شادگان مردمی ولایتمدار هستند که عشق به سیدالشهدا(ع) در سراسر زندگی آنان نقش بسته است.
حجت الاسلام شرفی در پایان گفت: اربعین حسینی ثمره صدور انقلاب اسلامی به جهان بود و مسلمانان با این حرکت، بلوغ سیاسی و دینی خود را به جهانیان بار دیگر در این مانور بزرگ فرهنگی و سیاسی به دنیا نشان خواهند داد.
نظر شما