پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۱۴

وزیر کشاورزی:

تعاونی‌های تولید کشاورزی باید توانمند شوند

تعاونی‌های تولید کشاورزی باید توانمند شوند

اهواز ـ وزیر جهاد کشاورزی بر توانمندسازی تعاونی های تولید در بخش کشاورزی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی صبح امروز پنج شنبه با سفر به خوزستان از پروژه‌های در دست اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری در شهرهای آبادان و خرمشهر بازدید کرد.

وی در این بازدید که به همراه جمعی از معاونانش صورت گرفت از مزارع کشاورزی دهستان «حفار شرقی» شهرستان خرمشهر بازدید کرد و از نزدیک با کشاورزان منطقه به گفت وگو پرداخت.

حجتی، هدف از این سفر را مطلع شدن از مشکلات کشاورزی مناطق مختلف آبادان و خرمشهر بیان کرد و با تاکید بر توانمندسازی تعاونی های تولید، تشکیل تعاونی های آب بران و تحویل گرفتن شبکه های آبیاری توسط این تعاونی را از جمله راه های افزایش بهره‌وری دانست.

در این سفر، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، مسئولان جهاد نصر و جمعی دیگر از مسئولان، وی را همراهی کردند.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه قرار است از پروژه‌های این طرح در شلمچه و جزیره مینو و پروژه‌های طرح ۵۵۰ هکتاری در آبادان بازدید ‌کند؛ همچنین از پروژه‌های ۵۵۰ هزار هکتاری در شادگان نیز بازدید و از نزدیک در جریان وضعیت اجرای این طرح‌ها قرار گیرد.

کد خبر 3814287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha