به گزارش خبرنگارمهر، محمدرضا خباز پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم راهپیمایی یوم الله ۱۳آبان سمنان با بیان اینکه انقلاب ما در سایه استکبار ستیزی پدید آمد، ابراز داشت: انقلاب اسلامی برگرفته از قیام سید الشهدا(ع) است که با خون خود برای همگان میراث آزادگی و استقلال را به یادگار گذاشت و ما نیز باید با پاسداشت این روز مقدس با حفظ این امانت در راستای مبارزه با استکبار گام برداریم.
وی افزود: یوم الله ۱۳آبان نه تنها روز تاریخی بلکه روز ملی برای ما ایرانیان به شمار می رود چراکه در ید خود سه رویداد مهم را نهفته دارد که هرکدام توانست به نوبه خود در به ثمر رساندن میوه انقلاب نقش مهمی ایفا کند.
استاندار سمنان خاطرنشان کرد: تبعیت از حضرت امام(ره)، شهادت دانش آموزان و تسخیر لانه جاسوسی وقایعی است که باید همه ساله با تکرار آن برای نسل جدید آنها را با روحیه استکبار ستیزی آشنا کرد.
خباز برپایی باشکوه مراسم راهپیمایی یوم الله ۱۳آبان را مهم قلمداد کرد و ابراز داشت: امروز چشم جهانیان به ملتی دوخته شده است که با میراث استقلال و آزادی چه برخوردی خواهند داشت و مقابله با استکبار فرصتی برای نمایش وحدت، انسجام و یکچارچگی ملت ایران است لذا باید در برپایی باشکوه این نهضت بیش از پیش کوشا بود.
وی با بیان اینکه ۱۳آبان نماد مبارزه با استعمار خارجی است، تصریح کرد: این یوم الله بهانه ای است تا بار دیگر با نشان دادن شکوه و عظمت یکپارچگی ایران در برابر استکبار به جهانیان اعلام کنیم که ملت غیور ایران زیر بار ظلم و ستم قد خم نخواهند کرد و مبارزه با استبداد و استکبار همواره در اولویت های ما خواهد بود.
استاندار سمنان افزود: قیام امام حسین(ع) و حماسه عاشورا به ما نشان داد که می توان در برابر توطئه های دشمن نقشه های آنها را نقش برآب کرد و این روز به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تقویم ایران به ثبت رسید تا به همه دنیا نشان دهیم تا پای جان بر خواسته ها و آرمان های خود ایستادگی خواهیم کرد.
نظر شما