پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ شهریور ۱۳۸۵، ۱۳:۲۰

نشست توسعه كارآفريني در نهادهاي كارآفرين برگزار شد

نشست توسعه كارآفريني در نهادهاي كارآفرين با حضور وزير كار و امور اجتماعي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، سيد محمد جهرمي وزير كار و امور اجتماعي در اين نشست با بيان اين مطلب كه در حال حاضر بيش از 44 مركز رشد و كارآفريني فعاليت خود را آغاز نموده است، گفت: مراكز رشد جدا از ايده هايي كه پرورش مي دهند مي بايست به دنبال مزيت‌هاي منطقه اي هم باشند كه اين امر باعث ايجاد ارزش افزوده در سطح منطقه خواهد شد و زمينه هاي ايجاد اشتغال را فراهم خواهد كرد.

وي در اين نشست كه با حضور رئيس دفتر همكاري هاي فناوري رياست جمهوري، مدير عامل سازمان گسترش كارآفريني و روساي مراكز رشد واحدهاي فناوري و پارك‌هاي فناوري برگزار شد، با اشاره به درصد بيكاري افراد زير ديپلم كه بالغ بر 3/7 درصد است و فارغ التحصيلان فاقد مهارت كه ميزان بيكاري آنها تفاوت فاحشي با بيكاران زير ديپلم دارد، گفت: با آموزش‌هاي فني و حرفه اي مي توان به سمت اشتغال پايدار پيش رفت.

وي ايجاد شبكه اطلاع رساني در جهت توسعه كارآفريني و مراكز رشد را گامي موثر در حمايت از كارآفرينان دانست.

وزير كار و امور اجتماعي با حمايت از مراكز و نهادهاي كارآفرين گفت: اين مراكز نياز به يك شبكه از حمايت هاي دولتي به‌ويژه سازمان مديريت و برنامه ريزي ، دفتر همكاري هاي فناوري رياست جمهوري و وزارت صنايع دارند.

در اين نشست سجادي رياست دفتر همكاري هاي فناوري  رياست جمهوري گفت: مراكز رشد و پارك‌هاي فناروي از جمله مراكزي هستند كه مي توانند در تربيت نيروي انساني ماهر نقش به سزايي داشته باشند.

وي عدم سازماندهي مراكز رشد و پارك‌هاي فناوري را از مشكلات اين بخش دانست و گفت: محصولات اين مراكز به‌صورت خدمات و يا كالاهايي است كه توسط دانش پژوهان و محققان به دست مي آيد و اين محصولات زماني قابل عرضه خواهد بود كه بازاري براي آن وجود داشته باشد و در صورت عدم بازار مناسب طبيعتا نيروهايي كه اين مراكز تربيت مي كنند بلااستفاده خواهند ماند.

همچنين در اين نشست نادر هاشمي رئيس شركت گسترش كارآفريني ايران (از شركتهاي تابع سازمان گسترش) با حمايت از ايجاد مراكز رشد گفت: با تقويت اين مراكز در همه حوزه ها، حتي كارهاي خانگي مي توان به سمت اشتغال مولد پيش رفت.

در اين نشست روساي مراكز رشد وكارآفريني ضمن ارائه گزارشي از عملكرد خود نظرات و پيشنهاداتي نيز ارائه كردند.

کد خبر 381455

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha