به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اکبر اکرمی شامگاه پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت: بقایای فتنه گران و کسانی که با ایجاد بلوا و آشوب آسیب های جبران ناپدیری به کشور وارد کردند نباید اجازه نفوذ به مدیریت ها و پست های مهم و تاثیرگذار را داشته باشند.
امام جمعه سراب مناظرات تلویزیونی نامزدهای انتخاباتی آمریکا را شرم آور خواند و افزود: دقت اهل نظر و افراد منصف به نوع گفتمان این دونامزد می تواند بیانگر رسوایی و شرمساری مقامات کاخ سفید باشد.
حجت الاسلام اکرمی دانش آموزان و دانشجویان را به بصیرت افزایی دعوت کرد و تصریح کرد: استکبار به سرکردگی آمریکا امروز از جوانان این کشور و بیداری ملت ها هراس دارد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شرارت های استکبار جهانی بر علیه ملت ایران را تمام شده ندانست و خاطرنشان کرد: هرگونه اعتماد به آمریکا خوش خیالی بوده و باید در برابر توطئه های دشمنان هوشیار بود.
نظر شما