به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رسمي قطر("قنا")، اين منابع امنيتي گفتند كه نمايندگان وزارت امنيت و دفتر ايهود اولمرت نخست وزير اسرائيل از چند روز پيش به منظور پايان دادن به مسئله تبادل اسيران با فلسطيني ها در مصر به سر مي برند.
منابع اسرائيلي پيش بيني كردند كه مسئله تبادل "جلعاد شليط" نظامي اسرائيلي اسير شده با اسيران فلسطيني طي روزهاي آينده پايان يابد.
برپايه اين گزارش؛ يك افسر بلندپايه اسرائيلي گفت كه وي اطلاعاتي مبني بر زنده بودن و سلامت كامل جلعاد شليط دارد و اين نظامي اسرائيلي در نوار غزه به سر مي برد.
"اسماعيل هنيه" نخست وزير فلسطين روز گذشته از وجود برخي تحركات در زمينه تبادل اسيران خبر داد و گفت كه منتظر توضيحاتي از سوي طرف مصري است.
گفتني است اعضاي سه گروه مبارز فلسطيني روز 25 ژوئن گذشته جلعاد شليط را به اسارت گرفتند و اسرائيل سپس به بهانه آزاد كردن اين نظامي حمله وسيع و گسترده اي را به نوار غزه آغاز كرد، اما در دستيابي به اهداف خود ناكام ماند و در هفته هاي اخير گزارش هايي مبني بر بحث و گفتگو براي تبادل شليط با 600 اسير فلسطيني مطرح شده است.
نظر شما