به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله رستمیان عصر شنبه در پنجمین نشست شورای آموزش و پرورش دامغان طی سالجاری به میزبانی آموزشگاه پسرانه ابتدایی هیئت امنایی پدر این شهر ضمن بیان اینکه ۴۲ خیر مدرسه ساز با آموزش و پرورش دامغان همکاری می کنند، افزود: چهار طرح آموزشی با ۲۰ میلیارد ریال در حال ساخت است که ۱۰ میلیارد ریال آن را خیران پرداخت کرده اند.
وی اضافه کرد: با مشارکت خیر نیکوکار عباسعلی اردکانی پروژه ورزشی خانه تنیس با اعتبار ۵۰۰ میلیون ریالی در دامغان ایجاد شد و در اختیار دانش آموزان علاقه مند به این رشته ورزشی قرار گرفت.
دبیر شورای آموزش و پرورش دامغان خاطر نشان کرد: همچنین باهدف تقویت ورزش ژیمناستیک در شهرستان سالن ویژه این رشته ورزشی نیز با اعتبار ۲۰۰ میلیون ریال ایجادشده است.
رستمیان با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید ۹۵ نفر از نیروهای آموزش و پرورش دامغان بازنشسته شدند، گفت: در این راستا کادر آموزشی مدارس دامغان برای سال تحصیلی جدید به صورت کامل تامین نشد.
وی اضافه کرد: ۴۵ نفر نیرو به صورت انتقالی و حق التدریسی در سال تحصیلی جدید برای آموزش و پرورش دامغان جذب شدند و با احتساب این تعداد نیرو نیاز ما به صورت کامل رفع نشده است.
مدیر آموزش و پرورش دامغان با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جدید تعداد ۱۳ هزار دانش آموز دامغانی در ۱۰۰ آموزشگاه این شهرستان ساماندهی شدند، اظهار داشت: در شهر دامغان ۷۵ آموزشگاه پسرانه و دخترانه و در روستاها ۲۵ آموزشگاه فعالیت آموزشی دارند.
رستمیان تعداد معلمان و دبیران سازماندهی شده در مدارس شهری و روستایی دامغان را یک هزار و ۱۰۰ معلم بیان کرد و افزود: در ۷۰ آموزشگاه با حضور روحانیان نماز جماعت اقامه می شود.
وی تصریح کرد: با توجه نامگذاری سال تحصیلی جدید به عنوان سال نماز با نشاط و با آرامش، تمام سعی و تلاش ما بر برپایی با شکوه نمازهای جماعت بیش از گذشته در سطح مدارس شهری و روستایی این شهرستان است.
دبیر شورای آموزش و پرورش دامغان از فعالیت ۴۳ روحانی در سطح مدارس این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این افراد در قالب طرحهای امین، روشنان و مبینان روزانه سه ساعت در مدارس حضور دارند و به فعالیت های دینی و فرهنگی مشغول هستند.
رستمیان با اشاره به اعتراضات والدین دانش آموزان شهرهای دیباج و کلاته مبنی بر مهاجرت فرزندان آنان برای ادامه تحصیل به شهر با توجه به نبود رشته تحصیلی مورد نظر دانش آموزان در روستاها، افزود: برای این موضوع هرسال با مشکلاتی مواجه هستیم و دلیل آن نیز نبود رشته های تحصیلی مورد نیاز در شهرهای دیباج و کلاته رودبار است که متاسفانه باید برای ادامه تحصیل خود به شهر دامغان مهاجرت کنند و چاره ای جز این نداریم.
وی گفت: دانش آموزان شهرهای دیباج و کلاته رودبار می توانند از خوابگاه های دانش آموزی مدارس دامغان استفاده کنند.
نظر شما