پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

تحولات سوریه؛

ثبت۳۹مورد بمباران توسط تروریستها/افزایش مناطق ملحق به عملیات آشتی

ثبت۳۹مورد بمباران توسط تروریستها/افزایش مناطق ملحق به عملیات آشتی

ثبت ۳۹ مورد بمباران توسط گروه های مسلح طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش مناطق ملحق به عملیات آشتی به ۸۹۳ منطقه از جمله اخبار و تحولات سوریه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، مرکز روسی هماهنگی آتش بس در سوریه از ثبت ۳۹ مورد بمباران توسط گروه های مسلح در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

این مرکز که وابسته به وزارت دفاع روسیه بوده و مقر آن در فرودگاه حمیمیم در حومه لاذقیه واقع است طی بیانیه روزانه خود اعلام کرد که اغلب موارد بمباران در حومه دمشق و حلب هر کدام با ۱۶ مورد ثبت شده است. به گونه ای که گروه های مسلح در این مناطق از موشک انداز، خمپاره و سلاح های سبک استفاده کردند.

در این بیانیه همچنین آمده است که گروه های مسلح طی ۳ مورد حومه لاذقیه، ۲ مورد درعا، یک مورد حماه و یک مورد نیز القنیطره را بمباران کردند.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته با نمایندگان ۵ منطقه شامل ۴ منطقه در حومه لاذقیه و یک منطقه در حومه حمص توافق مصالحه امضا شده و به این ترتیب شمار مناطق ملحق به این عملیات به ۸۹۳ منطقه افزایش یافت.

کد خبر 3816325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha