پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۴۲

بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها؛

محمدیان: دریافت میزبانی مسابقات جهانی اسکیت کار آسانی نبود

محمدیان: دریافت میزبانی مسابقات جهانی اسکیت کار آسانی نبود

رئیس فدراسیون اسکیت با اشاره به اینکه گرفتن میزبانی از فدراسیون جهانی کار آسانی نبود، گفت: طبق صحبت‌هایی که با مسئولان داشتیم، پس از حضور در جام‌جهانی، گرفتن میزبانی در اولویت قرار دارد.

فریبا محمدیان ضمن بازدید از غرفه خبرگزاری مهر در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در رابطه با موفقیت‌های اخیر تیم ملی اسکیت گفت: مسابقات قهرمانی آسیا هر دو سال یکبار برگزار می‌شود و یک طلا و پنج برنز حاصل زحمات تیم ما بود، کادر فنی، هیأت‌های استانی زحمات زیادی کشیدند و مخصوصاً ورزشکارانی که بدون هیچ چشم‌داشتی در این بازی‌ها شرکت و افتخارآفرینی کردند؛ همین مسئله و درخشش بازیکنان باعث شد تا در پایان این بازی‌ها ایران جایزه توسعه‌یافته‌ترین تیم را بگیرد.

وی افزود: رئیس‌ فدراسیون جهانی هم که در این بازی‌ها حضور داشت، توجه ویژه‌ای به اسکیت ایران داشت و علاوه بر اینکه پیشنهاد میزبانی مسابقات جهانی را به ما داد، پیشنهاد داد که یک ماراتون هم در ایران برگزار شود که پس از بررسی، زمان دقیق آن مشخص می‌شود.

رئیس فدراسیون اسکیت خاطرنشان کرد: گرفتن میزبانی کار آسانی نیست و به آسانی صورت نمی‌گیرد اما موفقیت بازیکنان، زمینه‌ساز اعطای میزبانی به ایران بود.

محمدیان در رابطه با اینکه این مسابقات چه زمانی و در چه شهری برگزار می‌شود؟ گفت: مسابقات اینلاین هاکی طبق بررسی‌هایی که انجام دادیم، سه شهر را در نظر گرفتیم؛ تهران، کیش و تبریز سازه‌های استاندارد را دارا هستند و پس از بررسی‌ها، مکان و زمان دقیق برگزاری این بازی اعلام می‌شود.

وی در رابطه با امکانات این ورزش گفت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم و به صورت استاندارد کارها را پیش می‌بریم. آکادمی ملی اسکیت آزادی کم‌کم به استانداردهای جهانی نزدیک می‌شود و آکادمی انقلاب هم با وجود اینکه یک مجتمع خصوصی است، اما در اختیار تیم‌های ملی قرار دارد. همچنین افراد دلسوزی هستند که اجازه نمی‌دهند تیم‌های ملی کمبودی احساس کنند. موفقیت آن به این دلیل بود که نیروی متخصص و دلسوز را در اختیار داریم و کارها را کارشناسی شده پیش می‌بریم و به علت اینکه به صورت ریشه‌ای کار را آغاز کرده‌ایم، پیشرفت زیادی خواهیم داشت.

رئیس فدراسیون اسکیت در پایان در رابطه با اعطای میزبانی‌های بیشتر به ایران گفت: یک گفتگوی شفاهی با معاونت قهرمانی وزارت ورزش داشتیم و آنها نیز اعلام کردند که حمایت لازم را انجام می‌دهند. آنها همچنین اعلام کردند پس از حضور در جام‌جهانی در رشته‌های مختلف، گرفتن میزبانی نیز در اولویت رشته‌های مختلف قرار دارد.

کد خبر 3818224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha