پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

اخبار امنیتی یمن؛

مواضع نظامیان سعودی در جیزان و نجران زیر آتش یمنی ها

مواضع نظامیان سعودی در جیزان و نجران زیر آتش یمنی ها

نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن مواضع نظامیان سعودی در جیزان، نجران و عسیر هدف حملات توپخانه ای خود قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، نیروهای ارتش و کمیته های مقاوت مردمی یمن همچنان به مبارزه خود با  مزدوران سعودی ادامه می دهند.

بر اساس این گزارش، شماری از مزدوران سعودی بر اثر حملات رزمندگان یمنی به مواضع آنها در صحرای میدی واقع در استان حجه کشته و زخمی شدند.

یگان توپخانه ای ارتش و کمیته های مردمی یمن مواضع و مراکز تجمع سعودی را در شرق جیزان و نجران گلوله باران کرد.

یک نظامی سعودی بر اثر اصابت گلوله تک تیراندازان یمنی در منطقه نشمه واقع در استان عسیر به هلاکت رسید.

رزمندگان یمنی همچنین مواضع مزدوران سعودی را در منطقه نهم در استان صنعا هدف حملات خمپاره ای خود قرار دادند که منجر به کشته و زخمی شدن شماری از مزدوران شد.

کد خبر 3819299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha