پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ شهریور ۱۳۸۵، ۱۲:۳۰

در نشست خبري عنوان شد:

حضور 2/1 ميليون كلاس اولي در جشن شكوفه ها / مردودي 6/2 درصدي دانش آموزان ابتدايي طي سال گذشته

يك ميليون و 200 هزار دانش آموز كلاس اولي در سي امين روز از شهريور ماه جاري ، روز شكوفه ها را جشن گرفته و همراه والدين خود راهي مدارس ابتدايي سراسر كشور خواهند شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، معاون آموزش عمومي وزارت آموزش وپرورش امروز در جمع خبرنگاران با اعلام اينكه سال تحصيلي جديد اول مهر خواهد بود ، آشنايي كلاس اولي ها را با فضاي مدرسه و راه رفت و برگشت را ، دليل ورود اين افراد به مدرسه در 30 شهريور عنوان كرد.

دكتر حسين احمدي ، تعداد دانش آموزان دوره عمومي شامل پيش دبستاني ، دبستاني و راهنمايي را 5/10ميليون نفر و تعداد كل دانش آموزان كشور را 5/14 ميليون نفر اعلام كرد.

وي با تاكيد بر اهميت دوره تحصيلي عمومي و نامگذاري سال تحصيلي جديد با عنوان " سال توجه به دوره عمومي" ، افزود: هزينه دانشگاه ها در برخي موارد 40 برابر هزينه دوره عمومي بوده و اين در حالي است كه تحقيقات نشان مي دهد افزايش سطح تحصيلات در مقاطع عمومي موثرتر از دوره هاي عالي است.

احمدي با تاكيد بر اينكه طبق مصوبات دولت معلمان بايد معلمان دوره ابتدايي داراي مدرك ليسانس و دوره راهنمايي داراي فوق ليسانس باشند ، اضافه كرد: دوره آموزش عمومي در بالا بردن سطح آگاهي هاي مردم در رعايت بهداشت ، كاهش طلاق و تصادفات و اعمال مجرمانه بسيار موثر ارزيابي شده است.

وي در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص آمار مردودي ها ، اعلام كرد: 6/2 درصد دانش آموزان دوره ابتدايي در سال تحصيلي گذشته مردود شده اند كه اين رقم بيشتر مربوط به پايه اول دبستان و نا آشنايي دانش آموزان با فضاي كلاس درس و ارتباط برقرار كردن آنان با قلم و كاغذ است.

به گزارش خبرنگار مهر ، معاون آموزش عمومي وزارت آموزش و پرورش در بخش ديگري از مصاحبه خود به پوشش 560هزار نفر از نوآموزان در مراكز پيش دبستاني اشاره كرد و در تحليل اين آمار ، گفت: تنها نيمي از نوآموزان در سن آمادگي تحت پوشش آموزش هاي دوره يش دبستاني قرار گرفته اند.

احمدي در پاسخ به سئوال ديگر خبرنگار مهر مبني بر اجباري شدن دوره پيش دبستاني در كشور ، از كمبود بودجه و عدم توانايي مالي وزارت آموزش و پرورش در اين باره خبر داد.

وي ، توجه به آموزش اجباري ، تقويت بخش مشاوره در مدارس ، گسترش قرآن و ايجاد فرصت هاي تحصيلي يكسان براي دانش آموزان دختر و پسر را ، از ديگر اهداف آموزش عمومي عنوان كرد. 

کد خبر 381939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha