به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، قائم موهبتي در تشريح برنامه هاي اوقات فراغت جمعيت هلال احمر در تابستان امسال ، گفت: برنامه هاي اوقات فراغت جمعيت هلال احمر در تابستان امسال در قالب 8 برنامه و با همكاري سازمان ملي جوانان در كليه استان ها برگزار شد.
وي افزود: اين برنامه ها شامل اردوهاي جهادي، مسابقات رقابت مهر، جشنواره فرهنگي هنري جوانان هلال، نهضت انس با كتاب، مسابقات ورزشي، اردوهاي تفريحي- فرهنگي و آموزشي، فعاليت هاي بشر دوستانه و جشنواره پيام آور رحمت بود كه در تابستان سال 85 به اجرا در آمد.
موهبتي با اشاره به برگزاري اردوهاي جهادي اظهار داشت: 30 هزار جوان در قالب كاروان هاي نيكوكاري در تابستان امسال به 3 هزار روستاي آسيب ديده و محروم كشور عزيمت كرده و طي اين اردوها 500 هزار روستايي از آموزش امداد و كمك ها اوليه و نيز ارايه خدمات بهداشتي ، فرهنگي و حمايتي بهره مند شدند.
رئيس سازمان جوانان هلال احمر با اشاره به افزايش دو رشته زبان انگليسي و رايانه به مسابقات رقابت مهر در سال جاري، اضافه كرد: اين مسابقات در سال هاي قبل با هدف افزايش آمادگي امداد جوانان عضو، آشنايي اعضاء با مفاهيم و تعاليم قرآني و ارتقاء توانمندي هاي علمي جوانان عضو برگزار مي شد اما امسال در رشته هاي قرآن كريم، امداد و نجات، زبان انگليسي و رايانه به صورت استاني و كشوري برگزار شد.
وي همچنين به جشنواره فرهنگي هنري جوانان هلال در تابستان امسال اشاره كرد و گفت: اين جشنواره با هدف استفاده از توانمندي هاي هنري و فرهنگي اعضاء جوان جمعيت در بيان اهداف و وظايف مهم جمعيت در سه بخش تجسمي، ادبي و نمايش با عنوان مبارزه با تبعيض نژادي در سطح شهرستان ها برگزار و مرحله كشوري آن در اصفهان برگزار شد.
موهبتي ، هدف از اجراي برنامه نهضت انس با كتاب را آشنايي اعضا با سيره پيامبر(ص) و آشنايي اعضا با آراء و عقايد امام خميني (ره) در خصوص جوانان ذكر كرد و افزود: اين برنامه در سراسر كشور به اجرا درآمد و طي آن نه هزار و 566 عضو جوان در سطح شهرستان و استاني شركت كردند.
وي گفت: در تابستان امسال، همچنين مسابقات ورزشي جوانان هلال احمر در 13 رشته ورزشي و با هدف ايجاد روحيه نشاط، تقويت و آموزش كار گروهي و افزايش آمادگي جسماني براي ارايه بهتر خدمات امداديو عام المنفعه برگزار شد كه طي 37 روز برگزاري مرحله كشوري اين مسابقات در گلستان، 45 نفر بعنوان برگزيده كشوري انتخاب شدند.
رئيس سازمان جوانان هلال احمر با بيان اينكه براي نخستين بار در كشور جشنواره پيام آور رحمت برگزار شده است، يادآور شد: اين جشنواره با هدف آشنايي بيشتر جوانان عضو با پيامبر اكرم (ص) و به صورت سراسري در تمامي شهرستان ها و مراكز استان هاي كشور برگزار شد كه طي آن يك هزار و 250 اثر به جشنواره ارسال و از ميان اين آثار 250 اثر در سطوح شهرستاني ، استاني و كشوري برگزيده و 20 اثر نيز بعنوان منتخبين كشوري برگزيده شدند.
موهبتي همچنين به فعاليت هاي بشر دوستانه جمعيت جوان هلال احمر در تابستان امسال اشاره كرد و گفت: اين فعاليت ها با هدف ارايه خدمات نوعدوستانه و عام المنفعه در جهت كمك به درمان و سلامتي بيماران (با اهداء خون)، حفاظت و پاكسازي محيط زيست و پيشگيري از اعتياد و مبارزه با مواد مخدر با همكاري نهادهاي مرتبط و هماهنگي جمعيت هلال احمر به عنوان همكار معين با حضور 31 هزار و 319 جوان داوطلب در سطوح شهرستاني ، استاني و كشوري برگزار شد و طي آن 35 نفر به عنوان منتخبان برگزيدگان كشوري انتخاب شدند.
وي در پايان خاطر نشان كرد: در طول اجراي برنامه هاي اوقات فراغت جمعيت هلال احمر در تابستان امسال ، 310 هزار و 353 نفر دوره از شهرستان ها و استان هاي كشور در اين برنامه ها شركت كرده و 15 هزار 790 نفر بعنوان برگزيده در سطوح شهرستاني، استاني و كشوري ، 269 نفر منتخبين برگزيدگان كشوري و 48 نفر نيز بعنوان دست اندركاران برگزيده كشوري انتخاب و در طول جشنواره اي با عنوان "ماه تابان" مورد تقدير ويژه قرار خواهند گرفت.
نظر شما