پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۰۳

با بهره گیری از ظرفیت معتمدان محلی؛

طرح محله محور «مبارزه با اعتیاد» در شفت اجرا می شود

 طرح محله محور «مبارزه با اعتیاد» در شفت اجرا می شود

شفت- فرمانده سپاه ناحیه شفت گفت:طرح محله محور «مبارزه با اعتیاد» با هدف پیشگیری از آسیب های مصرف مواد مخدر با بهره گیری از ظرفیت معتمدان محلی در این شهرستان اجرا می شود.

سرهنگ شهرام قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: فرماندهی سپاه ناحیه شفت در نظر دارد به منظور پیشگیری از آسیب ها و تبعات ناشی از مصرف مواد مخدر طرح «مبارزه با اعتیاد محله محور» را در شهرستان اجرا کند.

وی افزود: این طرح با هدف استفاده از پتانسیل و ظرفیت بسیار بالای معتمدان هر محله در سطح روستاها، دهستان ها و شهر در شهرستان شفت اجرایی می شود.

فرمانده سپاه ناحیه شفت خاطرنشان کرد: در این طرح با تشکیل هسته های معتمدان محله در سطح مناطق مختلف شهرستان ضمن در پیش گرفتن جنبه ارشادی تلاش می کنیم تا مصرف کنندگان و فروشندگان را نسبت به آسیب های مواد مخدر آشنا و در زمینه درمان نیز کمک و حمایت های لازم را با هماهنگی سایر دستگاه های زیربط انجام دهیم.

وی تصریح کرد: در صورت اغنا نشدن افراد مذکور ضمن هماهنگی با مقام قضایی اقدامات لازم در جهت پاکسازی محلات از فروشندگان  و مصرف کنندگان مواد مخدر در دستور کار قرار می گیرد.

کد خبر 3819692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha