به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، یوسف سپهوند اظهار داشت: پلیس آگاهی استان در تحقیقاتی از عبور محموله ای بزرگ از ظروف شیشه ای قاچاق توسط دو دستگاه خودروی کامیون از محورهای مواصلاتی استان باخبر شد.
وی افزود: بلافاصله برنامه ریزی برای شناسایی و توقیف خودروها در دستور کار قرار گرفت و روز گذشته مأموران انتظامی موفق شدند خودروها را در یکی از محورهای مواصلاتی استان شناسایی و متوقف کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی بیان کرد: در تحقیقات اولیه، رانندگان خودروها ادعا کردند که بار خودروها ذرت است و قصد انتقال آن به تهران را دارند اما با بررسی دقیق مأموران پلیس آگاهی استان، مشخص شد بار خودروها غلات نیست و به صورت قاچاق حمل می شود.
سپهوند ادامه داد: در بازرسی انجام شده از دو دستگاه خودرو، یک هزار و ۹ کارتن انواع ظروف شیشه ای قاچاق به ارزش تقریبی دو میلیارد ریال کشف شد که سه نفر در این عملیات دستگیر و با حکم قضایی روانه زندان شدند.
نظر شما