پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۹:۳۸

در نشستی تخصصی مطرح شد:

البرز نیازمند ۳۶ خط عبوری است/احداث ۱۰۰ کیلومتر آزادراه در استان

البرز نیازمند ۳۶ خط عبوری است/احداث ۱۰۰ کیلومتر آزادراه در استان

کرج - مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان البرز با اشاره به اینکه استان نیازمند احداث ۳۶ خط عبوری است، به احداث ۲۰۰ کیلومتر راه در البرز اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین پیرنون در نشست تخصصی پلیس و مدیران رسانه با عنوان « فرهنگ‌سازی ترافیک» که شامگاه گذشته در ستاد فرماندهی انتظامی استان البرز برگزار شد، با اشاره به انجام مطالعات احداث کمربندی جنوبی کرج (حدفاصل گرمدره تا پل حصارک)، اظهار کرد: طی انجام این مطالعات مشخص‌شده است تا ۱۴۱۷ نیازمند احداث ۳۶ خط عبوری در استان هستیم.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه استان البرز نیازمند احداث ۱۸ خط رفت و ۱۸ خط برگشت است، گفت: در حال حاضر تعداد خطوط عبوری استان ۱۰ خط است این در حالی است که ۲۶ خط عبوری دیگر نیاز داریم تا ترافیک مدیریت شود.

پیرنون اضافه کرد: کریدور کمربند شمالی کرج و امتداد اتوبان شهید همت یکپارچه عمل می‌کند اگر این پروژه باهم راه‌اندازی شود ۶ خط به خطوط عبوری البرز اضافه می‌شود و باز استان ۲۰ خط عبوری کم دارد.

مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان البرز با اشاره به عریض آزادراه کرج از سه خط به پنج‌خط داریم که در حال انجام است، گفت: درصورتی‌که تعریض آزادراه به‌طور کامل انجام شود ۴ خط به خطوط عبوری استان اضافه می‌شود و با ۱۶ خط عبوری دیگر نیاز داریم.

پیرنون گفت: اگر کمربندی جنوبی کرج احداث شود و درصورتی‌که سه خط رفت و سه خط برگشت داشته باشد شش خط عبوری به خطوط عبوری استان اضافه می‌شود و بر اساس استانداردهای مهندسی ترافیک باز ۱۰ خط عبوری استان کم دارد.

وی با اشاره به مباحثی که مطرح شد، گفت: مباحث مطرح‌شده ما را به سمتی سوق می‌دهد که باید مُد حمل‌ونقل منطقه تغییر پیدا کند زیرا پنج سال زمان لازم است که خطوط عبوری مطرح‌شده احداث شود به همین منظور باید از یک مُد حمل‌ونقل کمکی در منطقه استفاده شود.

مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان البرز بر نهادینه کردن فرهنگ ترافیک در جامعه تأکید کرد و گفت: باید مردم به سمت استفاده از حمل‌ونقل عمومی سوق داده شوند ولی تا زمانی که سیستم حمل‌ونقل عمومی این‌گونه است نمی‌توان از مردم انتظار داشت که همکاری کنند.

وی با تأکید بر اینکه استان البرز به لحاظ مساحت کوچک‌ترین استان کشور است، گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ کیلومتر راه در استان در حال احداث است.

مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان البرز به احداث ۱۰۰ کیلومتر آزادراه در استان اشاره کرد که در سه محور مختلف ساخته می‌شود

پیرنون گفت: ۱۰۰ کیلومتر از کمربندی سوم تهران یعنی حدفاصل چرم شهر تا آبیک، ادامه اتوبان شهید همت و قطعه یک آزادراه تهران - شمال در استان البرز واقع‌شده که توسط وزارتخانه راه و شهرسازی سرمایه‌گذاری شده و در حال ساخت است.

وی با اشاره به احداث ۶۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی در استان و همچنین ۳۰ کیلومتر راه روستایی، گفت: مجموعاً راه‌های در حال احداث در استان ۲۰۰ کیلومتر است.

پیرنون با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۷۰ هزار تن آسفالت در محورهای استان به‌کاررفته است، گفت: وسعت راه‌های استان البرز یک هزار و ۴۵۰ کیلومتر است که بیشترین نسبت میزان کار کردن در سطح کشور را به خودش اختصاص داده است.

مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان البرز در بخش دیگری با تأکید بر اینکه در جامعه نیازمند نهادینه کردن فرهنگ ترافیک هستیم، کرد: هرچقدر راه‌های استاندار بسازیم قطعاً نمی‌توانیم راهی بسازیم که به‌جای فرهنگ مردم عمل کنیم.

پیرنون با اشاره به اینکه ساختن راه‌ها بر اساس اصول مهندسی و بر پایه ریاضی، فیزیک و منطق حاکم بر آن‌ها است، گفت: منطق دیگری در این ماجرا دخیل نیست فرهنگ نیز جای خود را دارد از راهی که ۶۰ کیلومتر است نمی‌توان انتظار بازدهی ۱۲۰ کیلومتر را داشت.

کد خبر 3820479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha