پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۱۱

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد:

۴۵۰ واحد صنعتی برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند

۴۵۰ واحد صنعتی برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند

یاسوج- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۵۰ طرح و واحد در بخش های مختلف برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود:از ۲۵۶مصوبه این کارگروه ۱۶۲ مصوبه اجرایی و ۹۴ مصوبه در دست اجرا است.

دیودیده با بیان اینکه ۵۷۶ واحد صنعتی و طرح در بخش های مختلف متقاضی دریافت تسهیلات هستند، ابراز داشت: از مجموع این تعداد طرح و واحد ۱۸۴ مورد از تقاضا ها مربوط به واحد های صنعتی، ۶۸ مورد در طرح های با پیشرفت بالای ۶۰ درصد، ۲۵۶ مورد متعلق به واحد های جهاد کشاورزی و ۶۸ طرح جهاد کشاورزی متقاضی دریافت تسهیلات رونق بوده اند.

دیودیده با اشاره به اینکه درخواست ۵۵۴ طرح و واحد توسط کمیته بررسی مصوب شد، ابراز داشت: ۴۵۰ طرح و واحد در کارگروه استانی مصوب و به بانک ها معرفی شده اند.

وی افزود: از این تعداد طرح و واحد معرفی شده به بانک ۷۹ مورد به عقد قرارداد منجر شده است و  ۶۹ واحد و طرح تاکنون تسهیلات را دریافت کرده اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد به تسهیلات مناسب رونق تولید اشاره کرد و گفت: از تمامی واحدهای تولیدی به خصوص واحد هایی که در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند، دعوت می شود که با مراجعه به بانک در فرصت باقیمانده نسبت رفع موانع تسهیلات ودریافت آن اقدام کنند.

وی افزود: اگر مشکلی در زمینه وثیقه و ضمانت برای دریافت تسهیلات وجود دارد، پیگیری لازم توسط ستاد تسهیل ورفع موانع تولید انجام می شود.

کد خبر 3820599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha