به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه سرا در حاشیه برگزاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآنی در سالن مجتمع فارابی این اداره در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۴۷ نفر از شهرستان های صومعه سرا و ماسال در رشته ها و بخش های مختلف این آزمون شرکت کردند.
سید محمود رزمگیربا بیان اینکه علاقه مندان می توانستند در رده سنی ۱۲ سال به بالا در این آزمون شرکت کنند، افزود: در بخش حفظ قرآن کریم افراد در آزمون های حفظ یک جزء، دو جزء، سه جزء، ۱۰ جزء، ۱۵ جزء، ۲۰ جزء، حفظ جزء ۳۰ شرکت کردند.
وی ادامه داد: در بخش مفاهیم قرآنی نیز شرکت کنندگان در پنج رشته مفاهیم نهج البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، اصول و عقاید امامت، تدبر جزء ۲۹ و تدبر جزء ۳۰ با هم به رقابت پرداختند.
به گفته این مسئول هدف از برگزاری این آزمون شناخت، رشد، پرورش و هدایت استعدادهای بالقوه و تقویت ایمان، معرفت دینی و ترویج فرهنگ قرآنی است.
نظر شما