پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ شهریور ۱۳۸۵، ۱۷:۱۹

عضو دفتر سياسي حماس :

توافق براي تشكيل دولت وحدت ملي در فلسطين به دست آمده است

عضو دفتر سياسي جنبش"حماس"در پي ديدار امروز دوشنبه"احمد قريع"فرستاده رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين با نمايندگان گروههاي فلسطيني در دمشق گفت كه در اين نشست توافق براي تشكيل دولت وحدت ملي به دست آمده است.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، ابومرزوق پس از نشست سه ساعته قريع با شماري از مسئولان  گروههاي فلسطيني در سوريه گفت : توافق براي تشكيل دولت وحدت ملي فلسطين صورت گرفته است، زيرا اين امر يك گزينه و تصميم فلسطينيان است و اميد داريم اين دولت در نزديك ترين زمان ممكن تشكيل شود.

برپايه اين گزارش، ابومازن رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين روزگذشته تصميم به تعليق بحث وبررسي درباره تشكيل دولت وحدت ملي تا زمان بازگشت خود از نشست هاي مجمع عمومي سازمان ملل متحد گرفت و اميد مي رود كه تشكيل اين دولت به محاصره بين المللي برضد فلسطينيان و پايان بحران مالي تشكيلات خودگردان بيانجامد.

ابوموسي افزود: تمام مسائل و موضوعات مربوط به تشكيل دولت براي بحث وگفتگو مطرح خواهد بود و به خواست خدا به توافقي دست خواهيم يافت و اختلاف فتح و حماس درباره موضوع سياسي و در مورد توافقنامه هاي امضا شده دولت گذشته با اسرائيل است.

وي خاطرنشان كرد كه حماس با احترام و حس مسئوليت پذيري به همه توافقنامه هاي امضا شده از سوي سازمان آزاديبخش فلسطين (ساف) نگاه و آنها را بررسي خواهد كرد.

عضو دفتر سياسي جنبش حماس درباره طرح صلح اعراب مصوب اجلاس سران عرب در سال 2002 بيروت گفت : اين موضوع محورگفتگو با برادران در جنبش فتح است و به توافقي دست خواهيم يافت، اما گفتگو در داخل بوده و در اينجا در سوريه نيست.

وي افزود: در دمشق درباره ادامه روند فعال كردن سازمان آزاديبخش فلسطين(ساف) و تعيين جلسه مقرر براي فعال كردن آن  توافق كرديم.

ابومرزوق درباره مسئله مبادله اسيران بين فلسطيني ها و اسرائيل خاطرنشان كرد كه چيز تازه اي وجود ندارد.

از سوي ديگر؛ فرستاده رئيس تشكيلات خودگردان اظهار داشت كه گفتگوها متوقف نشده است، اما ابومازن به سازمان ملل سفر كرده و سپس بازخواهد گشت و در پي آن رايزني براي تشكيل دولت آغاز خواهد شد.

قريع افزود: همه نيروها و گروههاي فلسطيني با قدرت در كنار تشكيل دولت وحدت ملي به عنوان تنها راهكار كنوني به منظور خروج از بحران جاري هستند واجماعي در اين باره وجود دارد و توافق حماس و فتح متكي به سند آشتي ملي است.

وي ديدار خود با بشار اسد رئيس جمهوري سوريه را "ممتاز" توصيف كرد و گفت كه مسئله تشكيل دولت وحدت ملي را به اطلاع اسد رسانده است و وي گفت كه تا حد توان در اين زمينه حمايت خواهد كرد.

کد خبر 382133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha