۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۱۴

مدیرکل تامین منابع نهادکتابخانه های عمومی کشور:

بیش از ۳۵۰ پروژه نیمه تمام کتابخانه‌ای در کشور وجود دارد

بیش از ۳۵۰ پروژه نیمه تمام کتابخانه‌ای در کشور وجود دارد

سنندج- مدیرکل تامین منابع نهادکتابخانه های عمومی کشور اعلام کرد: در حال حاضر بیش از ۳۵۰ پروژه نیمه تمام کتابخانه ای در استان های مختلف کشور داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رمضانی امروز شنبه در آیین تجلیل از مقام کتابدار و فعالان حوزه کتابخوانی استان که در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد، گفت: بیش از ۷ هزار و ۱۰۰ نفر خانواده نهاد کتابخانه های عمومی شهرها و روستاهای کشور را تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه از تعداد مذکور ۱۶۵ نفر در کتابخانه های عمومی استان کردستان مشغول به فعالیت هستند، عنوان کرد: استان کردستان دارای ۷۹ کتابخانه با ۸۵۰ هزار نسخه کتاب و ۴۰ هزار نفر عضو است.

وی اظهارداشت: مطابق برآوردهای تطبیق استانداردهای جهانی امروز نهادکتابخانه های عمومی کشورما با ۲ هزار و ۲۰۰ کتابخانه امکان ارائه خدمات به حداقل ۱۰ میلیون نفر را با امکانات موجود دارد.

مدیرکل تامین منابع نهادکتابخانه های عمومی کشور اضافه کرد: نهاد کتابخانه های عمومی استان کردستان هم با امکانات فعلی توان ارائه خدمت به ۲۰۰ هزار نفر عضو را دارد.

رمضانی مواجه شدن با جامعه کتاب‌نخوان را یکی از بحران های پیش روی کشورمان ذکر کرد و افزود: امروزه با ۲۰ درصد امکانات موجود در کتابخانه ها به مردم ارائه خدمت می کنیم.

وی از مسئولان استان های مختلف کشور خواست توجه بیشتری به مسئله و موضوع عادت مطالعه و از بین بردن احساس دانایی کاذب در مردم داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر فضای مجازی به عنوان رقیب حوزه کتاب مطرح شده است، بیان کرد: نهاد کتابخانه های عمومی کشور برای تقویت حوزه کتاب ارتقای معیشت کارکنان خود، بهسازی و شاداب سازی کتابخانه ها و ساخت کتاب خانه های جدید را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیرکل تامین منابع نهادکتابخانه های عمومی کشور عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۳۵۰ پروژه نیمه تمام حوزه کتابخانه‌ای کشو داریم که با کمک خیرین و دستگاه هایی هم چون بنیاد برک و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در حال تکمیل آنها هستیم.

رمضانی با بیان اینکه سالانه ۱۰۰ کتابخانه جدید به مجموعه کتابخانه های عمومی کشور افزوده می شود، ادامه داد: در مقایسه با کالاهای دیگر قیمت کتاب زیاد بالا نیست مسئله اصلی این است که مردم احساس نیازمندی به خرید کتاب نمی کنند.

کد خبر 3821952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha