پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۲۱

تمرین تیم ملی فوتبال در رطوبت ۸۴ درصدی!

تمرین تیم ملی فوتبال در رطوبت ۸۴ درصدی!

تمرینات تیم ملی فوتبال در رطوبت ۸۴ درصدی هوای مالزی پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتبال ایران که سه شنبه این هفته در پنجمین دیدار خود در رقابتهای انتخابی جام جهانی به مصاف سوریه می رود، امروز  به تمرینات خود  ادامه داد.

در این تمرین هر ٢٣ بازیکن حاضر در اردوی تیم ملی حاضر بودند و تمرینات تاکتیکی خود را پشت سر گذاشتند.

این تمرین از ساعت ١٧ به وقت محلی آغاز شد و مردان کی روش ٩٠ دقیقه به اجرای برنامه های مدنظر کادر فنی پرداختند.

بخش اصلی تمرین امروز به فوتبال درون تیمی اختصاص داشت که بازیکنان با لباسهایی در دو رنگ به بازی پرداختند.

در خلال این مسابقه درون تیمی، کارلوس کی روش بارها نکات مورد نظر خود را به بازیکنان منتقل می کرد تا با اجرای این نکات، بازی دو تیم به شکل بهتری انجام شود.

قبل از تمرین امروز، باران شروع به بارش کرد اما پیش از آغاز تمرین بارش باران متوقف شد اما این بارش هم از رطوبت ٨٤ درصدی هوا کم نکرد.

کد خبر 3822230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha