پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹

فرمانده انتظامی جهرم:

اعتبار قانونی فروشندگان ملاک اصناف برای خرید اجناس باشد

اعتبار قانونی فروشندگان ملاک اصناف برای خرید اجناس باشد

جهرم – فرمانده انتظامی شهرستان جهرم گفت: بازاریان و صاحبان صنوف باید در معاملات از اعتبار قانونی فروشنده و مسیرهای ورودی کالا مطمئن شده تا دچار خسارت نشوند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالعظیم انصاری بعد از ظهر شنبه در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان جهرم با تاکید بر اینکه مبارزه قاطع و جدی پلیس با عناصر قاچاق کالا از مهم‌ترین ماموریت‌های انتظامی شهرستان است، گفت: باید تلاش شود در راستای فرهنگ‌سازی و مصرف نکردن کالاهای قاچاق، گام‌های موثری برداشته شود.

وی با بیان اینکه مشارکت مردم برای همکاری تنگاتنگ با پلیس نقش موثری در مبارزه با قاچاق و کاهش جرائم دارد، افزود: مبارزه جدی و مستمر با پدیده قاچاق کالا مستلزم همراهی و همکاری تمام نهادها در این امر مهم است و نیروی انتظامی به تنهایی نمی‌تواند با این پدیده شوم مبارزه کند.

فرمانده انتظامی شهرستان جهرم بر ضرورت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و پایبندی به اصول آن در مسیر شکوفایی اقتصاد ملّی تأکید کرد و افزود: قاچاق کالا و ارز علاوه بر وارد کردن خسارت جبران ناپذیر به اقتصاد کشور، پیامدهای فرهنگی منفی نیز به دنبال داشته و ضروری است در مبارزه با قاچاق کالا و ارز احساس مسئولیت ویژه داشته و به وظایف و مأموریت‌های سازمانی به نحو شایسته عمل کرد.

انصاری بر ضرورت ریشه یابی عملی بروز پدیده قاچاق کالا و ارز و رصد فعالیت قاچاقچیان عمده تاکید کرد و گفت: با پیشگیری از ورود کالاهای قاچاق از مبادی مختلف و حمایت و تبلیغ تولیدات داخلی، اقتصاد کشور شکوفا و پر رونق می‌شود.

وی تصریح کرد: پلیس تمام ظرفیت‌ها و امکانات خود را بکار گرفته و با ارتقای قابلیت‌ها و مهارت‌های تخصصی، فضا را برای وقوع این پدیده شوم ناامن و مسیرها را سخت و غیرقابل دسترسی می‌کند.

رئیس پلیس جهرم با بیان اینکه دینداری و قانونمداری دو غایب بزرگ در جرایم اقتصادی هستند، تاکید کرد: بازاریان و صاحبان صنوف باید در معاملات از اعتبار قانونی فروشنده و مسیرهای ورودی کالای او مطمئن شوند تا دچار خسارت نشوند.

کد خبر 3822393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha