محمد حسن انتظاری در گفتوگو با خبرنگار مهر بیان داشت: مصرف هویج، گوجه فرنگی ،کلم بنفش، پرتقال و سبزیجات تیره رنگ از جمله موادی است که با افزایش مقاومت بدنی به نوعی بدن را در مقابل آلودگی هوا ایمن می کند.
وی بیان داشت: در مواقعی که آلودگی به سرب در هوا زیاد است بهترین راهکار مصرف شیر و فرآورده های لبنی از جمله ماست است چراکه کلیسم در بدن با سرب مقابله می کند و هر چقدر میزان کلیسم افزایش یابد سرب در بدن تاثیری نخواهد داشت.
استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام داشت: با توجه به اینکه خارش پوست از علائمی آلودگی هوا است بنابراین مصرف ویتامین A برای محافظت از پوست و ایمنی دستگاه گوارش بهترین راه است.
وی گفت: در هوای آلوده از مصرف غذاهای کنسروی و سوسیس و کالباس خودداری شود.
استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکید کرد: امروزه فارغ از آلودگی هوا مجبور به حضور و نفس کشیدن هستیم بنابراین لازم است که از مصرف غذاهایی کنسرو شده و سوسیس و کالباس به دلیل اینکه جذب این نوع مواد غذایی طولانی مدت است و انرژی زیادی را از فرد می گیرد و فرد نمی تواند در مواجه با آلاینده ها خوب عمل کند بنابراین توصیه می شود در مواقع اضطراری از مصرف این نوع مواد خودداری شود.
وی گفت: فردی که دچار عوارض آلودگی هوا شده است به شدت در معرض آن قرار گرفته است که پس از آن علائم در وی بروز کرده و در مرحله مقدماتی شناسایی آن امکانپذیر نیست بنابراین شاید فردی که زودتر مبتلا به بیماری قلبی شده طی سال های قبل در معرض مستقیم آلاینده ها قرار گیرد.
نظر شما