به گزارش خبرنگار مهر، عباس محمدی اصل جامعهشناس جنسیت در ابتدای این نشست با تاکید بر از هم گسیختگی و معضلات و موانع حضور زنان در جامعه گفت: علیرغم تحصیل بسیاری از زنان جامعه آنها کتاب نمیخوانند. ما دچار استغنای فرهنگی و خودشیفتگی فرهنگی هستیم.
وی با ارائه آماری گفت: همه اینها نشان از توسعهنیافتگی جامعه دارد.
محمدی اصل سپس به بحث مطالعه نکردن مردم از جمله زنان اشاره کرد و گفت: به طور کلی ما در این جامعه مطالعه را فقط کار محققان میدانیم. تنبلی و سادهانگاری از عواملی است که باعث شده کتاب نخوانیم، به همین دلیل ارزش چندانی برای کتابخوانی قائل نیستیم و همه اینها باعث بهوجود آمدن نوعی اجتماع تودهوار شده که باعث شده افراد نیازی به مطالعه احساس نکنند.
پروین داداندیش، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور زنان که نیز گفت: همهکاره توسعه نقش زنان در حوزه فرهنگ مردم و فعالان اجتماعی و دولتها هیچکارهاند. راه نجات ما این است که خودمان دست به زانو بگیریم و بلند شویم.
نظر شما