پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۲

با حضور معاون حقوقی رئیس‌جمهور؛

تصفیه‌خانه فاضلاب شهر جدید هشتگرد افتتاح شد

تصفیه‌خانه فاضلاب شهر جدید هشتگرد افتتاح شد

ساوجبلاغ - تصفیه‌خانه فاضلاب شهر جدید هشتگرد با حضور معاون حقوقی رئیس‌جمهور افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تصفیه‌خانه فاضلاب شهر جدید هشتگرد بااعتباری بالغ‌بر ۱۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی ظهر چهارشنبه با حضور معاون حقوقی رئیس‌جمهور، فرماندار ساوجبلاغ و جمعی از مسئولان این شهرستان افتتاح شد.

به گفته ابوالقاسم پالیزگیر، فرماندار شهرستان ساوجبلاغ افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب شهر جدید هشتگرد باعث می‌شود شبکه فاضلاب شهر به تصفیه‌خانه متصل و از پسآب خروجی این فاضلاب‌ها بخش عمده‌ای از مشکل آب شهری حل شود.

وی گفت: نیم دومل اول این تصفیه خانه فاضلاب برای جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر در نظر گرفته شده است.

وی گفت: این پروژه در سال ۹۰ اغاز ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار به مدت دو سال و نیم رها و پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و یا پیگیری های فرمانداری این شهرستان از سال ۹۳ دوباره آغاز به کار کرد.

فرماندار شهرستان ساوجبلاغ اضافه کرد: و در ۳۱ خرداد سال جاری به صورت ازمایشی پس از دو دهه که از سکونت شهروندان در شهر جدید هشتگر می گذرد، فعالیت را اغاز کرد.

پالیزگیر گفت: طرح کلی این تصفیه خانه در ۷ مدول (بخش) با ظرفیت هر مدول ۱۰۰ هزار نفر پیش بینی شده است.

فرماندار ساوجبلاغ گفت: با افتتاح این تصفیه خانه منبع آبی بزرگی برای کشاورزی و فضای سبز شهرداری ها در این شهرستان مهیا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید انصاری در قالب سی و یکمین سفر کاروان تدبیر و امید به استان البرز، شهرستان ساوجبلاغ سفرکرده است، وی در این سفر کلنگ چند طرح و پروژه را زمین خواهد زد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در جلسه شورای اداری این شهرستان شرکت می کند.

لازم به ذکر است این طرح به صورت ویدئو کنفرانس و با دستور رئیس جمهور افتتاح شد.

کد خبر 3823841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha