پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴

گزارش تمرین امروز آبی‌پوشان؛

دعای بازیکنان استقلال برای رفع آلودگی هوای تهران

دعای بازیکنان استقلال برای رفع آلودگی هوای تهران

بازیکنان استقلال در تمرین این تیم دعا کردند با بارش باران آلودگی هوای تهران برطرف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، تمرین ظهر امروز آبی پوشان در زمین شماره دو و در هوایی کاملا آلوده برگزار شد. ووریا غفوری به دلیل مصدومیت و امید ابراهیمی به خاطر حضور در اردوی تیم ملی غایبین تمرین بودند.

* هرایر مگویان که قرار بود از امروز در تمرین آبی پوشان حضور داشته باشد، به خاطر مشکل برگشت به ایران از فردا در تمرینات استقلال حاضر می شود.

* روزبه چشمی و رابسون جانواریو پس از صحبت با سرمربی استقلال از دیگران جدا شده و به همراه استیو جونز به سالن وزنه رفتند.

* بازیکنان استقلال که خبر لغو احتمالی دیدار روز جمعه را شنیده بودند عنوان می کردند که در این چند روز بارش رحمت الهی باعث شود تا هم هوای تهران از آلودگی نجات پیدا کند و هم بازی در روز جمعه برگزار شود.

* با توجه به در پیش بودن دیدار حساس برابر صبای قم علیرضا منصوریان حساسیت ویژه ای نسبت به تمرین بازیکنان پیدا کرده و مرتب از بازیکنانش می خواست نکاتی را که به آنها یادآوری می کند به دقت انجام دهد.

پس از صحبت های منصوریان و با توجه به غیبت استیو جونز، علی چینی وظیفه گرم کردن بازیکنان را بر عهده گرفت و پس از انجام کارهای هوازی و سرعتی و کششی بازیکنان زیر نظر منصوریان و خرمگاه به مرور کارهای تاکتیکی برای دیدار برابر صبا پرداختند.

تیم فوتبال استقلال تهران روز جمعه و از ساعت ۱۶.۳۰ از مرحله یک هشتم جام حذفی در ورزشگاه آزادی میزبان صبای قم خواهد بود.

کد خبر 3824185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha