به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدعابدی ظهر امروز دوشنبه درگفتگو با خبرنگاران گفت: دو کتابخانه عمومی شهرستان اهر از لحاظ نگهداری کتاب های جدید و همچنین مکان مطالعه جوابگو نیستند که لازم است در این زمینه خیران در توسعه فضای کتابخانه های موجود و یا احداث کتابخانه جدید از لحاظ مادی و معنوی کمک کنند.
وی، افزود: در کنار گسترش فرهنگ کتابخوانی در جامعه، لازم است برنامه ریزی ها در جهت توسعه کتابخوانی از لحاظ دیداری و شنیداری در فضاهای مجازی در اولویت قرار گیرد.
فرماندار شهرستان اهر، در ارتباط با پرداخت سهم نیم درصدی شهرداری به کتابخانه های عمومی شهرستان اهر نیز گفت: علیرغم مشکلات مالی امسال شهرداری اهر نسبت به پرداخت سهم نیم درصدی اقدام می کند.
عابدی، گفت: در کنار توجه به گسترش فرهنگ کتابخوانی در بین بزرگسالان، در جهت انس گرفتن کودکان از سنین پائین نیز تلاش شود.
در این جلسه رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان اهر، نیز گفت: ۴ هزار و ۳۰۰ نفر نفر عضو کتابخانه های عمومی شیخ شهاب الدین اهری و آیت الله نجفی اهری هستند.
محمد رحمانی، گفت: ۷۵۰ جلد توسط شهروندان اهری از اول امسال به کتابخانه های عمومی شهرستان اهر اهداء شده است.
وی، افزود: برای افزایش فرهنگ مطالعه در شهرستان اهر، گسترش ایستگاه های مطالعه و طرح پیک مهر اجرا می شود.
نظر شما