پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۴۶

همزمان با روز اربعین؛

«جاماندگان قافله اربعین» در کاشان ندای «لبیک یا حسین(ع)»سر میدهند

«جاماندگان قافله اربعین» در کاشان ندای «لبیک یا حسین(ع)»سر میدهند

اصفهان - مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان، از برگزاری دومین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی اربعین با عنوان «جاماندگان قافله اربعین» در کاشان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان، مجتبی رضازاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این همایش که در روز یکشنبه ۳۰ آبان ماه همزمان با موسم اربعین حسینی برگزار می شود عاشقان حضرت ثارالله (ع) از ساعت ۹ صبح مسیر میدان امام رضا (ع) تا مصلی حضرت بقیة ا... الاعظم (عج) را در قالب پیاده روی نمادین پیموده و پس از آن در این مکان به صورت یکپارچه به عزاداری می پردازند.

وی تاکید کرد: در طول مسیر اقدامات فرهنگی گسترده ای متناسب با ایام اربعین سرور و سالار شهیدان پیش بینی شده است که می تواند فضای معنوی مضاعفی به این اجتماع باشکوه بخشد.

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان، با اشاره به اینکه سرویس ایاب و ذهاب از ساعت ۸:۳۰ صبح نسبت به جابجایی شرکت کنندگان در همایش اقدام می کند گفت: وسایل نقلیه عمومی از  میادین حضرت ولی عصر (عج)، ۱۵ خرداد، کمال الملک، عامریه و مناطق باغ فین، فاز یک و دو ناجی آباد آماده خدمات رسانی به شهروندان است.

رضازاده با یادآوری تعبیر مقام معظم رهبری مصلاهای پیرامون نماز جمعه و استفاده از عبارت «قلب فرهنگی» بیان کرد: بر همین مبنا مراسم عزاداری ویژه ای در مصلی بقیه ا... الاعظم (عج) قلب فرهنگی شهرستان کاشان با حضور شرکت کنندگان در این همایش، به میزبانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان پیش بینی شده است.

وی به ریشه تاریخی پیاده روی اربعین نیز اشاره و عنوان کرد: منشأ این سنت شیعی از آنجاست که جابر ابن عبدالله انصاری و عطیه عوفی با پای پیاده حرکت خویش را از مدینه آغاز کردند و در صبح نخستین اربعینی که از شهادت حضرت سیدالشهدا (ع) می‌گذشت، به کربلا رسیدند.

مشاور شهردار کاشان، همچنین پیاده روی ۵۰ کیلومتری مردم فین کاشان برای حضور در کربلای ایران و شرکت در آیین قالیشویان مشهد اردهال را به عنوان یکی از نمادهای ارادت مردم دارالمومنین به مکتب آل الله یادآور شد و افزود: همایش پیاده روی جاماندگان قافله اربعین نیز در حقیقت جلوه دیگری از عمق عشق مردم این خطه به سالار شهیدان است.

رضازاده، بازسازی شور و حال زائران حسینی برای آرزومندانی که به هر دلیلی در ایام اربعین توفیق تشرف به کربلای معلی نیافتند را یکی از اهداف برگزاری همایش جاماندگان قافله اربعین ذکر و تصریح کرد: نمایش اقتدار و شکوه شیعیان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در دارالمومنین کاشان و حضور یکپارچه عزاداران حضرت ثارالله (ع) با پیام اتحاد و همدلی از دیگر اهداف برگزاری این همایش به شمار می رود.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه اجرایی برای برگزاری همایش با مسئولیت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان متذکر شد: نیروی مقاومت بسیج، فرمانداری ویژه، هلال احمر، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، پلیس راهور، سازمان اتوبوسرانی، آتش‌نشانی، شورای هیئات مذهبی، اداره ورزش و جوانان، هیئت ورزش های همگانی و دانشگاه علوم پزشکی کاشان و شهرداری کاشان، دیگر اعضای این کارگروه را تشکیل می دادند.

کد خبر 3826174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha