پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۱۲

عضو هیئت رئیسه مجلس در مسیر پیاده روی اربعین:

حرکت اربعین تمرینی برای زندگی مهدوی است

حرکت اربعین تمرینی برای زندگی مهدوی است

مشهد ـ عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: حرکت عظیم اربعین به مثابه تعیین تقدیر در یک مسیر است که این حرکت و سبک زندگی، تمرین و یادآور زندگی آرمانی پس از ظهورامام زمان است.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مسیر پیاده‌روی بزرگ اربعین از نجف به کربلا، اظهار کرد: امروز ما شاهدیم که همه در این مسیر بی‌دریغ هرچیزی که دارند را در طبق اخلاص نه تنها عرضه می‌کنند، بلکه با اصرار و التماس به دیگران ارائه می‌دهند با این هدف که به غایت آمال بشر نزدیک شوند و آرمان بزرگ انسانیت را تحقق بخشند.

وی افزود: مردمی که در این مسیر هستند از مناطق دور و نزدیک و فارغ از طبقات مختلفی که دارند، دوشادوش هم برای رسیدن به یک نقطه تلاش می‌کنند. نقطه‌ای که در واقع کمال معبود است. این‌جا محلی است که مسئولین در میان مردم  و هم‌رنگ آن‌ها خود را می‌بینند و احساس می‌کنند که همه تنها رعیت و بنده پروردگار هستند.

عضو هیئت رئیسه مجلس در مسیر پیاده روی اربعین درباره پیام‎های این حرکت مردمی تصریح کرد: این تعالی در زیارت اربعین نشان می‌دهد که انسان معاصر در قرن۲۱ خود را برای مهدویت و پیداشدن حقیقت عالم آماده می‌کند. به همین دلیل است که همه به سهم خود باید در تبلیغ این حرکت و دیده شدن آن تلاش کنند. مانند استقبالی که از مذاهب مختلف مثل اسلام، مسحیت و غیره وجود دارد که با فطرت مشترک انسانی خود در این مسیر قدم بر می‌دارند.

وی درخصوص سطح خدمات ارائه شده توسط ستاد اربعین در سال جاری گفت: خوشبختانه نسبت به سال قبل خدمات افزایش یافته و شور و اشتیاق مردم باعث شده که ظرفیت‌های فیزیکی گسترش پیدا کند و تعداد بیشتری از زائرین بتوانند از این فضا بهره‌مند شوند. خراسانی‌ها و خصوصا مشهدی‌ها هم نقش پررنگ‌تری را نسبت به گذشته در رونق بخشیدن به این حرکت ایفا کرده‌اند.

نماینده مردم مشهد و کلات با اشاره به هزینه‌کرد شهرداری مشهد از بودجه عمومی شهر در مراسم اربعین سال جاری افزود: این مساله را شورای شهر مشهد از باب تصمیم‌گیری و نظارت باید مشخص کند. ولی به شخصه فکر می‌کنم که با توجه به این که بخشی از بودجه شهرداری‌ها صرف مسائل حوزه فرهنگ می‌شود، این هزینه‌کرد یک تصمیم بسیار درست است چرا که هیچ حرکتی فرهنگی‌تر از اربعین نیست. هر چقدر هزینه شود در این زمینه که آگاهی بخشی آن از حوزه‌های دیگر بسیار بیشتر است.جنس این حرکت ناب و اصیل است. کارگردان، فیلم‌نامه نویس و طراح این حرکت بزرگ سالار شهیدان است.

کد خبر 3827876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha