به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیتالله مظاهری، ایشان در درس اخلاق در مسجد حکیم اصفهان اظهار داشت: انجام واجبات، ترک گناه و انجام مستحبات از ویژگی شیعه است و توجه به دستورات اسلامی و خدمت به خلق خدا، رضایت حضرت حق را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه خدمت به خلق خدا از ویژگی های شیعیان واقعی است و شیعه واقعی علاوه بر اطاعت از دستورات اسلامی در مسیر خدمت به مردم اهتمام دارد، افزود: سعادت دنیا و آخرت به افرادی می رسد که شیعه واقعی باشند و در زندگی دنیا دستورات الهی را اجرا کنند.
رئیس حوزه علمیه اصفهان، گناه و فساد در بین افراد جامعه را موجب گرفتاری جامعه برشمرد و ابراز داشت: نشاط، شادی و سعادت در دنیا و آخرت از اجرای دستورات الهی و عدم تبعیت از شیطان به دست می آید که در غیر اینصورت، فرد گرفتار می شود.
راهپیمایی اربعین باعث شکست دشمنان اسلام بویژه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی است
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن اربعین حسینی و برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی با حضور میلیون ها نفر از شیعیان و دوست داران اهل البیت (ع) در کربلا، بیان داشت: برگزاری راهپیمایی اربعین شیعیان در کربلا، مایه غم و هراس دشمنان اسلام است.
آیت الله مظاهری ادامه داد: شیعیان با شعار یا حسین(ع) در این مراسم معنوی شرکت می کنند و امسال نیز این مراسم باشکوه به لطف خدا در کمال آرامش و امنیت برگزار خواهد شد و باعث شکست دشمنان اسلام بویژه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی می شود.
رئیس حوزه علمیه اصفهان گفت: شیعیان در مرحله شعار و عقیده، شیعه بودن خود را اثبات می کنند و در عمل نیز با تبعیت از دستورات اسلام، این دین آسمانی را معرفی میکنند.
نظر شما