به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، سیدحسن قاضیزاده هاشمی در نشست شورای سلامت استان بوشهر با اشاره به سفر دو روزه به استان بوشهر اظهار داشت: سفر به استان بوشهر یکی از سفرهای خوش خاطره است.
وی با بیان اینکه عملیات ساخت سه مرکز درمانی در بوشهر آغاز شد تصریح کرد: با تکمیل سه بیمارستان و مرکز درمانی در مرکز استان بوشهر ۴۶۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت مراکز درمانی افزوده میشود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به پیشرفت حوزه سلامت در استان بوشهر خاطر نشان کرد: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت و دولت یازدهم استان بوشهر دارای ۸۰۰ تخت بیمارستانی بود که این رقم اکنون به ۱۴۰۰ تخت رسیده است.
هاشمی با بیان اینکه ۶۰۰ تخت بیمارستانی در سه سال گذشته به ظرفیت تختهای استان بوشهر افزوده شده گفت: مشکلات درمان و تجهیزات درمانی در بیشتر نقاط وجود دارد که این مهم در ۴۰ شهر حاشیه تهران مشاهده میشد که با اجرای طرحهای محتلف برخی از مشکلات برطرف شده است.
وی با اشاره به وضعیت درمانی در شهرستان عسلویه بر توجه به سازمان تامین اجتماعی و وزارت نفت به حوزه سلامت این شهرستان تاکید کرد: وزارت نفت به مسئولیتهای اجتماعی و توسعه زیرساختهای حوزه سلامت توجه جدی کند و سازمان تامین اجتماعی نیز بر اساس نیازهای افراد تحت پوشش در عسلویه اقدام عاجل در حوزه درمان انجام دهد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان نفت شهرستان جم گفت: راهاندازی مرکز دیالیزی در جم مورد توجه قرار دارد.
هاشمی با اشاره به اینکه طرح توسعه بیمارستان کنگان مورد توجه قرار دارد بیان کرد: توسعه این بیمارستان و راهاندازی آمبولانس هوایی با مشارکت وزارت نفت و تقویت قطب درمانی کنگان از اولویتهای این وزارتخانه است.
وی با اشاره به راهاندازی بیمارستان شهرستان دیر تا پایان امسال افزود: بیمارستانی که ۲۸ سال پیش عملیات اجرایی آن آغاز شده اکنون در دولت تدبیر و امید تکمیل و راهاندازی میشود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اجرای طرح توسعه در بیمارستان خورموج خبرداد و گفت: تکمیل اورژانس بیمارستان زیبنیه خورموج تا دو ماه آینده، افزوده شدن ۴۰ تخت بیمارستانی در خورموج و تامین تجهیزات درمانی و تشخیصی از برنامههای مهم در دشتی است.
هاشمی از توسعه بیمارستان اهرم تنگستان خبرداد و تصریح کرد: در این بیمارستان ضمن تکمیل طرح توسعه آن، تجهیزات مورد نیاز در این مرکز درمانی تامین میشود.
وی با قدردانی از استاندار بوشهر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در اجرای طرحهای حوزه سلامت بیان کرد: استاندار بوشهر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حرکت جهادی طرحهای مهمی اجرا کردند که سبب افزایش رضایتمندی مردم این استان در حوزه سلامتی شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به توسعه طرحهای درمانی در دیلم خاطر نشان کرد: در این راستا ضمن توسعه اورژانس، مرکز دیالیز دیلم راهاندازی میشود.
هاشمی از راهاندازی مرکز ام.آر.آی بیمارستان گناوه خبر داد و گفت: مرکز جامع بهداشتی و سلامت در کنار مرکز درمانی گناوه ساخته میشود.
وی با تاکید بر اجرای طرحهای درمانی در دشتستان بیان کرد: انشاالله ضمن تجهیز بیمارستان شهید گنجی برازجان، مرکز جامع خدمات سلامت در شبانکاره، ارم و بوشکان دشتستان ساخته میشود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار بوشهر را در اجرای طرحهای حوزه سلامت در کشور بی نظیر دانست و افزود: طرح مرکز درمانی دهان و دندان در بیمارستان فاطمه زهرای بوشهر اجرایی میشود و وضعیت قرنطینه در گمرک بوشهر بررسی میشود.
هاشمی با اشاره به اینکه کارهای زیادی در حوزه درمان در استان بوشهر شده گفت: آموزش ۱۰۰ پزشک بومی و کارشناس متخصص و فوق تخصص در حوزههای مختلف درمانی و بهداشتی از برنامههای افزایش ماندگاری پزشکان در نقاط محروم استان بوشهراست.
وی با بیان اینکه با متخلفان در هر حوزهای باید برخورد قضایی شود گفت: اگر کسی در برخورد با تخلف جامعه پزشکی غفلت و کوتاهی کرد مشکل وزارت بهداشت و درمان نیست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رای قاضی در همه موارد ملاک و تعیین کننده است گفت: رای جامعه پزشکی حاشیهسازی نشود و از سرمایههای اجتماعی باید حمایت و استفاده مطلوب شود.
هاشمی با بیان اینکه ای کاش من پزشک نبودم به تخلف در جامعه پزشکی مطرح شده از سوی یکی از فعالان اجتماعی بوشهر اشاره کرد و گفت: اگر قانون اشکال دارد دستگاه قضا باید اصلاح کند، مگر کسی جرات داره به اندازهای که به جامعه پزشکی انتقاد میشود در مورد جامعه قضایی انتقاد کند.
وی با بیان اینکه باید از سرمایههای اجتماعی حمایت شود به پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی پرداخت و تصریح کرد: در مورد پرونده مرحوم عباس کیارستمی، فقط بنده، پسرش بهمن و آقای صمدیان میدانیم چه اتفاقی افتاده است.
نظر شما